farkettinizmi bilmiyorum ama o silahın kırmızı durabilitysi war Razz
![]() |
bizde dıoruskı astral alsaydı hıç sılahı yakmadan +9 bıle yapabılırdı WinkOsKi demiş ki:farkettinizmi bilmiyorum ama o silahın kırmızı durabilitysi war Razz
,extraloob demiş ki:o 19-21k çakan adamı ben yakalayayım bu gece![]()
![]()
aaa benim dediğim adam bu deilOsKi demiş ki:,extraloob demiş ki:o 19-21k çakan adamı ben yakalayayım bu gece![]()
![]()
okan abi sen gel ben öteki adamın yerinbi biliyom 7/24 pwp desen çakarsın dondururum ben
we işte o acayip ismi olan +9 lu adamın ss sini yakaladım sabah çekdim koyim şura
işte;
-Resim Silinmiş.
Istersen bende yakarım zombıe fln yaparım ama tınlamaz xDokan abi sen gel ben öteki adamın yerinbi biliyom 7/24 pwp de sen çakarsın dondururum ben
başlıkta yazıyor bak WinkKALT0 demiş ki:arkdaşlar soyledıgınz bu adma hangı server yaf
daha yenı farkettımPennywise demiş ki:başlıkta yazıyor bak WinkKALT0 demiş ki:arkdaşlar soyledıgınz bu adma hangı server yaf
wayy Ally adam gibi adam o işte beee cidden CoolPennywise demiş ki:pacific te +9 da kesmez artık millet sosun seti dizdi,hele ally hayvanı tam bir sro oyuncusu ya,sosun armor set,sosun S/S,kim yıkabilirki onu
o Türk'ün alnından öperim işte, ayrıca +9 spear 600m çok ucuz hırsızdır o bence hemen alın toplanıp kahvekeyfikocakafali demiş ki:+9 glavei ve spaerda cok tiki duruyor ama bızım posedıonda bır turk arkdasımız +9 sword yaptı
birde
athenste sonıc_ger adıdna sahıs 72 +9 spaerı 600me satıyodu en son sattımı bilmem