- Takımı
- Galatasaray
Pembe dizi gibisin sevgilim,entrikalarla dolusun!
![]() |
Ahahahaha abi kopartıyor bu adam beni mükemmel yaextraloob demiş ki:Olur ya gökten 3 elma düşerse 3ü de sana girsin sevgilim.
Karanlıkta herkes biraz zencidir.
Maksadım dua değil,sana dokunduğum bu elleri açıp,avuçlarımdaki kiri gösteriyorum aslında tanrıya..
Cefasını benim çektiğim aşkın, sefasını başkası sürecekse.. ******* böyle aşkın ızdırabını!
Ben masallarda ki prensleri seviyordum sense çarşafı bozulmuş yatağında ki fahişeleri...
Kadın, penisin peşindedir adeta;erkek,vajinanın ve iki tombul memenin tutsağı!
Bu et saplantısına onlar kendi aralarında 'Aşk' derler...
Yapmayın böyle şarkılar..Sıçmayın ağzıma..Daha
hava kararmadı..Yine sarhoşum..Basıp gelsem diyorum..Çıksam
karşına..”Yeter dön artık” desem..”Ölüyorum orosbu çocuğu dön artık”
desem.
Adını ağzıma alıyorum diye seni seviyorum sanma,dudak tiryakiliği benimkisi seni içime çekmiyorum.
Journalist demiş ki:Ahahahaha abi kopartıyor bu adam beni mükemmel yaextraloob demiş ki:Olur ya gökten 3 elma düşerse 3ü de sana girsin sevgilim.
Karanlıkta herkes biraz zencidir.
Maksadım dua değil,sana dokunduğum bu elleri açıp,avuçlarımdaki kiri gösteriyorum aslında tanrıya..
Cefasını benim çektiğim aşkın, sefasını başkası sürecekse.. ******* böyle aşkın ızdırabını!
Ben masallarda ki prensleri seviyordum sense çarşafı bozulmuş yatağında ki fahişeleri...
Kadın, penisin peşindedir adeta;erkek,vajinanın ve iki tombul memenin tutsağı!
Bu et saplantısına onlar kendi aralarında 'Aşk' derler...
Yapmayın böyle şarkılar..Sıçmayın ağzıma..Daha
hava kararmadı..Yine sarhoşum..Basıp gelsem diyorum..Çıksam
karşına..”Yeter dön artık” desem..”Ölüyorum orosbu çocuğu dön artık”
desem.
Adını ağzıma alıyorum diye seni seviyorum sanma,dudak tiryakiliği benimkisi seni içime çekmiyorum.![]()
![]()
![]()
Müthiş. Hastayım bu adamın sözlerineAvasin demiş ki:Kolların yok mu senin be kadın! Neden her seni seviyorum diyene bacaklarını açıyorsun?
Aristotales demiş ki:Müthiş. Hastayım bu adamın sözlerineAvasin demiş ki:Kolların yok mu senin be kadın! Neden her seni seviyorum diyene bacaklarını açıyorsun?
extraloob demiş ki:T0XlC demiş ki:Attığın kazıkları saklıyorum.. Saklıyorum ki, gün gelip bana döndüğünde seni oturtacak yerim olsun.
![]()
ben zamanım oldukça bakıyorum bro'm ^^ ancak pek vaktim olmadığı için zaman ayıramıyorum :/ yoksaaa hertürlü yanihmzsnmz demiş ki:Up up up bu konu çok altlarda kalmış güncellerim diyen varsa devredebilirim![]()
Seni biliyorum da vaktin olmadığını da biliyorum o yüzdenCherryBrandy demiş ki:ben zamanım oldukça bakıyorum bro'm ^^ ancak pek vaktim olmadığı için zaman ayıramıyorum :/ yoksaaa hertürlü yanihmzsnmz demiş ki:Up up up bu konu çok altlarda kalmış güncellerim diyen varsa devredebilirim![]()
![]()
![]()
favretto demiş ki:seni aldattım sevgilim anamı ... yeridir . bune ya xD