Adam hard core takılıyor beyler dağılınextraloob demiş ki:Bu gece benim için en iri şeyi ağzına al. Evrendeki en iri şeyi : ADIMI

Adam hard core takılıyor beyler dağılınextraloob demiş ki:Bu gece benim için en iri şeyi ağzına al. Evrendeki en iri şeyi : ADIMI
hmzsnmz demiş ki:Adam hard core takılıyor beyler dağılınextraloob demiş ki:Bu gece benim için en iri şeyi ağzına al. Evrendeki en iri şeyi : ADIMI![]()
![]()
extraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Adam hard core takılıyor beyler dağılın![]()
![]()
Salıncakta sallanırken öğrendik git-gel yapmayı...
![]()
extraloob demiş ki:Eskiden saçının bir tek teline zarar gelse canımı verirdim, şimdi ırzına geçseler sigaramı yakar sıraya geçerim.
hahaha beyaz show'da da böyle bir şey olmuştu bayanın birine herkes ben sana milyonlar veririm felan diyodu adamın biri çıktı ben sana 14 lira veririm dedi kadın da neden deyince adam ee kaşarın kilosu o kadar demiştiARKO demiş ki:Etin kilosu pahalı diyorlar ama sen beleşe veriyorsun,söyle güzelim sen kaç kilosun ben parasıyla istiyorum..
bunuda ben uydurdum ahahaha güzel oldu sanki![]()
![]()
![]()
hmmokbay demiş ki:hahaha beyaz show'da da böyle bir şey olmuştu bayanın birine herkes ben sana milyonlar veririm felan diyodu adamın biri çıktı ben sana 14 lira veririm dedi kadın da neden deyince adam ee kaşarın kilosu o kadar demiştiARKO demiş ki:Etin kilosu pahalı diyorlar ama sen beleşe veriyorsun,söyle güzelim sen kaç kilosun ben parasıyla istiyorum..
![]()
![]()
![]()
Unutmadığım tek şey var ellerini tutarken hissettiğim yangın, şimdi külden başka hiçbir şey bize gelmez arkadaş.
Vayy içimizde ne iskendercikler varmış broARKO demiş ki:Etin kilosu pahalı diyorlar ama sen beleşe veriyorsun,söyle güzelim sen kaç kilosun ben parasıyla istiyorum..
![]()
![]()
extraloob demiş ki:sana dokunduğum günlerde bana 'sevgilim' derdin, şimdi 'i*n*' diyormuşsun, çok güzel, ama burada biraz sonbahar kalmış. ihanet kalmış, bencillik kalmış.
Nina Ricci demiş ki:Sana cinsellik ve seyahat içeren bir şey gönderiyorum: S.ktir Git!
muhteşemmmAvasin demiş ki:Her rengin bir kişiliği , her kişiliğin bir rengi vardır. Ben senin rengini buldum "Kahperengi" ...