![]() |
fire kasıosun he =S hmmm!kaanbilge demiş ki:LvL 46 pure int bir charım var..6 gap yapıorum...Heuksal 40 cold 40 fire 40 lightning 40...Bunları 300 mastery lvla nasıl tamamlamalıyım acaba???
Tuhaf bişi var heuksal 80, light 70 Confused Ne gerek var heuksalın 80 olmasına Question Bence cold 60 ,fire+light 80 ,heuksal 60. Bicheon skillerinide açacan mı??ebri demiş ki:fire kasıosun he =S hmmm!kaanbilge demiş ki:LvL 46 pure int bir charım var..6 gap yapıorum...Heuksal 40 cold 40 fire 40 lightning 40...Bunları 300 mastery lvla nasıl tamamlamalıyım acaba???
80cold 80 light 80 hueksal 60 fire yap we imbue ve nuke light öneririm ama fire olsun diosan!
70cold 70 light 80fire 80 hueksal olur!
hadi kolay gelsin!
Bence lwl erkenken 5.1 hybird sword-shield aç. Şiddetle öneririm. Benim eski charım öyleydi hiç zorlanmıyordum lwlimdeki party gianttan. Yan yana 2-3 tane partyli kesebiliyordum. Yeni gelen col skilli varya. Onun sayesinde lwlideki strleri rahat yenebiliyordum. Kasarken spear kullan daha hızlı olursun Wink 5.1 olunca garment giyice zorlanmasın hem. Full intin 1 critlik işi var? 80 lwlda 2kaanbilge demiş ki:bicheon açmayı düşünmüyorum...HAtta heuksaldaki bütün skilleri kapadım passive hariç.....Nuke atmak eğlenceli ama sürekli ölmek delirtiyo....Party canavarları sağolsun...4. çarım hala güçlü bir tane yapamadım şöyle kolay kolay yatmıcak ve sağlam vuracak...
pardon sennki daha tuhaf oldu =) =S 80 lght+ fire etti 160 60 cold 60 hueksal bunlarda etti 120 toplam 280 harcadın bile 20 tane kaldı birde bicheon accanmı die soruyorsun :S_sehzade_ demiş ki:Tuhaf bişi var heuksal 80, light 70 Confused Ne gerek var heuksalın 80 olmasına Question Bence cold 60 ,fire+light 80 ,heuksal 60. Bicheon skillerinide açacan mı??ebri demiş ki:fire kasıosun he =S hmmm!kaanbilge demiş ki:LvL 46 pure int bir charım var..6 gap yapıorum...Heuksal 40 cold 40 fire 40 lightning 40...Bunları 300 mastery lvla nasıl tamamlamalıyım acaba???
80cold 80 light 80 hueksal 60 fire yap we imbue ve nuke light öneririm ama fire olsun diosan!
70cold 70 light 80fire 80 hueksal olur!
hadi kolay gelsin!
istedgin char tipi işte bu 5:1 kolay yatmıycak saglam wuracak! mis gibi 5:1 warken full nie yha_sehzade_ demiş ki:Bence lwl erkenken 5.1 hybird sword-shield aç. Şiddetle öneririm. Benim eski charım öyleydi hiç zorlanmıyordum lwlimdeki party gianttan. Yan yana 2-3 tane partyli kesebiliyordum. Yeni gelen col skilli varya. Onun sayesinde lwlideki strleri rahat yenebiliyordum. Kasarken spear kullan daha hızlı olursun Wink 5.1 olunca garment giyice zorlanmasın hem. Full intin 1 critlik işi var? 80 lwlda 2kaanbilge demiş ki:bicheon açmayı düşünmüyorum...HAtta heuksaldaki bütün skilleri kapadım passive hariç.....Nuke atmak eğlenceli ama sürekli ölmek delirtiyo....Party canavarları sağolsun...4. çarım hala güçlü bir tane yapamadım şöyle kolay kolay yatmıcak ve sağlam vuracak...![]()
o nasıl ole yhaw 6lvlda 5int snra str=S ole bsy duymadım hic =))kaanbilge demiş ki:bu saatten sonra bicheon sworda geçmeyi düşünmüyorum ancak bu hybird 5.1 veya 7.1 olabilir...Hybirdde 6 lvlda 5ini int 1 lvlı stryemi veriosun???
20tane bos war 80lght! lghttan kac kıscanda bic acıcan fire imbueli nuker dual wep kullanması cok zooorr light buffları acamaz cold acamaz :S_sehzade_ demiş ki:Eet tuhaf. Bicheonu açar lighttan kısar. Benim bicheonu açcan diye sormamdaki sebep bicheonu açacaksan lighttan kısacaksın Wink Dual weapon kullanmak istiyosan.
bu lwldan sonra 5.1 olmak için şöyle yapabilirsin. 50den 60 a kadar 10 lwl str verirsin. 5.1 olurusn.68i beklemek daha zor olur
gormedinmihacker__ demiş ki:Full int spear olmaz zaten bu bir gerçek.Bi kere cold 60 falan demişler öyle birşey olmaz zaten.Coldu 60 bırakırsan crit yemeden yatarsın bu 1.yeni gelen yüzde 50 mp absorbe edilen skil açılacak bu 2.Siz light imbue diyorsunuz.Lightın artısı 0 bu 1.Sen adamı elektirik shock yaptığın zaman adam 1 pill basar geçer yani vuruşu yapamadan parry ratio eski haline döner.Fire nukeden şaşma.Hem firenin 4. nukesinin de magical atağına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Hiç bir char buildi light imbue kullanmamalı ve 80 light imbue charı olupta sağlam adam olanı daha görmedim.