en klasik taktiğimdir halada
cantamın sıranın gözüne koyarım altına alakasıs kitap onun altınada kopya kağıdımı
hoca gelir gider ben onu ceker iterim
bi gün almanca dersinde yazılıyız ama sorularda nasıl kazık nese yarım a4 ün 2 tarafınıda hazırladım geceden
bedenci var cekip bakamıyorum. ne yapıcam ne edicem derken 2.5 ay önce oldugu içinde hava sıcak mayıs gibiydi tarih sanırım. hoca kapıyı actı ben o anda kopyayı sınav kağıdının altına attım ama koca a4 ün yarısı cok pis tırsıyorum. cok ta pis basımızda bekler cekemessin onun dersinde nese ben kapıdı itip altından kenarından saniyelik bakısları yaptım cok da rahat oldu.
kağıtları toplamaya geldi sıra tam hoca bizim sırayı toplıcakkene ayaga kalktım kağıdı altıma attım aynı hızla oturdum ama ne oturus arkada pencere acıkmıs kafayı ohh be diyip yakalanmadım düşüncesiyle arkaya atınca takkk die ses geldi sınıf bana odak aynı sanise hoca geldi varmı birşey yokmu filan yakalanma korkusu yok hocam filan falan gecistirdim baya bi uzun gündü benim için:
nese ama almancacıda söle bi adam lise 1 de yanımdakiyle kopya cektik o 35 be 55 aldım nie kopya cekiyonuz die dövmüs bi adamdır
adam kağıtları tek tek inceler oturma sırasına göre. dil sınavında dorular aynı olurda yanlıslar olamaz filan der hatta cakar sözlüye zayıfı.
nese o sınavda a lı b li bi sınav sınavda cok zor du ama bi 50-60 bekliyorum
hoca geldi only 28 oyyyy a..... si.... yim ne oluyoz dedim basımdan asaya kaynar su döküldü. önündekinden (almanyadan gelen bi arkadas var ) kopya almısın dio. ama benim yanımda oturan yoktu. önümdede tek o cocuk var a lı b li die hoca capraz oturttu gruplar aynı değil. hocam mümkün değil olmaz olmamalu hocaya sorun falan filan.
baya bi diretince hoca cık dısarı dedi beni bekle
hay a.q dedim bekliyorum yusuf yusuf ama geldi kulaklarımı oksuyor böle güzel güzel konusuyor ilk ve son kez ama diye bildim o anda 1 saniyede 5 tokat yedim şak şak şak şak die sesler geldi git wc ye yüzünü yıka gel dedi
ama ne oldu ne bitti anlamadım 2 saniyede ölümün dayagını yedim Crying or Very sad
biraz uzun ama idare edin