Left Behind demiş ki:
ownerMad demiş ki:
Sevmediğin bi kızın duygularıyla oynamak yanlış falan değil kardeşim. Yeri gelicek 10 kızla aynı anda çıkacaksın. Bu kızlar çok iğrenç yaratıklar. Bazı kaynaklarda dişilik neden kedilerle örtüştürülür biliyo musun ?
Bi kediye yemek verirsin, aa bu bana yemek veriyo ben tanrı olmalıyım der.
Bi köpeğe yemek verirsin, aa bu bana yemek veriyo bu tanrı olmalı der.
O yüzden bi kızı seveceğine al bi köpek onu sev daha iyi. Kızlarla aranda ki tek bağ seks olsun. İyi akşamlar

Neyin peşindesin anlamış değilim ama kafanda çizdiğin yoldan ayrıl.
Hiç bişeyin peşinde değilim kardeşim. Aramızdaki farkta bu zaten Türkiye'de çoğu erkek bi kızın peşinden gider ben gitmem. Kız milletini biraz anlayabilseniz sizde benim yolumdan gelirsiniz zaten.

ownerMad demiş ki:
Left Behind demiş ki:
ownerMad demiş ki:
Sevmediğin bi kızın duygularıyla oynamak yanlış falan değil kardeşim. Yeri gelicek 10 kızla aynı anda çıkacaksın. Bu kızlar çok iğrenç yaratıklar. Bazı kaynaklarda dişilik neden kedilerle örtüştürülür biliyo musun ?
Bi kediye yemek verirsin, aa bu bana yemek veriyo ben tanrı olmalıyım der.
Bi köpeğe yemek verirsin, aa bu bana yemek veriyo bu tanrı olmalı der.
O yüzden bi kızı seveceğine al bi köpek onu sev daha iyi. Kızlarla aranda ki tek bağ seks olsun. İyi akşamlar

Neyin peşindesin anlamış değilim ama kafanda çizdiğin yoldan ayrıl.
Hiç bişeyin peşinde değilim kardeşim. Aramızdaki farkta bu zaten Türkiye'de çoğu erkek bi kızın peşinden gider ben gitmem. Kız milletini biraz anlayabilseniz sizde benim yolumdan gelirsiniz zaten.
Kızların önemli bir çoğunlugu böyledir ama arada bazıları vardır ki göz ardı etmek haksızlık olur.

frityus demiş ki:
ownerMad demiş ki:
Umarım kafandaki soru işaretleri kalkmıştır kardeşim. Ne zaman seni yumuşatıcak bir bakış veya laf söylenirse kız cephesinden şu sahne gelsin aklına.

Ayrıca bir p.m geldi gay mısın olm diye. Şakasını bile yapmayın homofobiğimdir ben :D
Gaymisin yani .s.s
Bi sözlük yazarının homofobik'in anlamını bilmemesi garip yahu :lol:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Lemonade demiş ki:
Kızların önemli bir çoğunlugu böyledir ama arada bazıları vardır ki göz ardı etmek haksızlık olur.
Çok değil 7 ay önce buldum ben bahsettiğin tipte bi kızı ama sonuç yine hüsran. İnsanlar, gerçekler ve yüzler zamanla değişir. Yani bi insanın gerçek yüzünü görmen şanssızlık değil, zaman meselesidir. Kediler üstünde çok durdum bu akşam ama hepiniz biliyosunuzdur kedilerin ne kadar nankör varlıklar olduğunu. Bi yavru kedi bulup alırsın evine besler, büyütürsün onu. Büyür ve mart ayı gelir sokağa salman için yalvarır sana her türlü pisliği yapar. Bu kızlar da böyle işte. Zaman geçtikçe değişirler.

Takımı
Besiktas
Hacım şimdi ben bildiğin aşk doktoru bir insanım :D Konuda herkes ikiye bölünmüş, ben ikisini de yaşadım. Yeri geldi bir 'Günaydın aşkım' mesajını 6 kıza attım, yeri geldi kızları feysimden sildim bir kız için.

Hangisi mutlu etti Gökhan?

Diye soracak olursan, 9 aydır sevgilim olan tek kız mutlu etti daha fazla. 'Çok kadın = Hiç kadın' bunu unutma. Çünkü onla buluş bunla seviş onun tribini çek, sevmediğin halde aşkım bebeğim bitanem de. Sonra senden kuzenlerine bahsetsin annesine anlatsın tanıştırmak istediğini söylesin, ayrılmak istediğin zaman sümük gibi yapışsın sana bırakmasın ohoo çok uzun işler yaşadım bunu.

Önerin ne kanks?

Dersen de, kızdan ayrıl. Diğer sevdiğin kıza git, tut kolundan. de ki 'kızım bak, birbirimizi kandırmayalım. Ben sana aşığım hala. Eğer seviyosan şimdi bu eli tut ve bidaha bırakma. Sevmiyosan da söyle ona göre ayağımı denk alayım.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Mantik tamam da soyle bir durum var. Su an emmaW. -okul acilmadan once dedigi icin tahmin yurutuyorum- lisede yani resit degil. Guzel konusuyorsun da hic dusundun mu yeni giren yasadaki hukumleri? Diyorsun bir kiz ile seks disinda baginiz olmasin diye de; resit degilsen ve resit olmayan bir kiz ile cinsel yol ile iliskiye girersen -kizin onceden iliskiye girip girmemesi sorgulanmaz isteyip istemedigi sorulmaz cunku senin ustune kalmistir, ne kadar condom kullanirsan kullan dna testinde cikiyor- ve kiz sikayetci olursa 2 yil iceriye atiliyor. Eger kiz resit degilse ve sen resitsen o zaman is iyice b*ka sarar ve tecavuze girer 8 yilcik yersin.

Takımı
Besiktas
@Left

Konuyu tartışma boyutuna taşırsan kötü sonlandırırım.

@owerMad

Adam haklı, cidden haklı. Tüm kızlar nankördür. 'HEPSİ' . Bu kadar da büyük konuşuyorum, benim sevgilim de dahil. 9 aydır birlikteyiz, kimse için yapmadıklarımı, kendim için bile yapmadıklarımı yaptım onun için. Fakat büyük bir kavgamız olduğunda 'sen benim için ne yaptın?' gibi sorularla geliyor, sonuç elime geçen ilk cismin duvarda parçalanması oluyor. O yüzden eğer ben gençliğimi yaşayayım diyorsan düzensiz manita, eğer bu kızda 'sadık olabilme' gibi birşey hissediyorsan düzenli manita

Takımı
Besiktas
@wW

Aynen öyle, bu yüzden geçen seneki sınıftan bir arkadaşım hala mahkemelik, uğraşıyorlar içeri atmaya. Hiç dokunmadığı bir kız, sokakta yapayalnız. Gidip yardım ediyor, evine götürüyor. Kıza dokunmadığına dair Allah üzerine yemin etti, ki temiz çocuktur yapmaz öyle şey. Kız evden kaçmış sevgilisine, sevgilisi kızı 'itelemiş' ve kızlığını bozmuş. Kız bu durumdan nasıl yırtarım diye bizim arkadaşın adını veriyor beni kaçırdı tecavüz etti diye. Başına her tür olay gelir hacım. 25 gram yüzünden 8 yıla değmez.

Wax Whine demiş ki:
Mantik tamam da soyle bir durum var. Su an emmaW. -okul acilmadan once dedigi icin tahmin yurutuyorum- lisede yani resit degil. Guzel konusuyorsun da hic dusundun mu yeni giren yasadaki hukumleri? Diyorsun bir kiz ile seks disinda baginiz olmasin diye de; resit degilsen ve resit olmayan bir kiz ile cinsel yol ile iliskiye girersen -kizin onceden iliskiye girip girmemesi sorgulanmaz isteyip istemedigi sorulmaz cunku senin ustune kalmistir, ne kadar condom kullanirsan kullan dna testinde cikiyor- ve kiz sikayetci olursa 2 yil iceriye atiliyor. Eger kiz resit degilse ve sen resitsen o zaman is iyice b*ka sarar ve tecavuze girer 8 yilcik yersin.
Bu zamana kadar seks yaptığım kızların sayısını söylesem müebbet yerim heralde. Bu konuda siyasi yerlere kayıcak anlaşılan bu gecelik benden bu kadar. Zamanı gelince güzel bi başlık açıp kendimi ifşa ede ede herşeyi bütün çıplaklığı ile anlatırım. İyi geceler

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
ownerMad demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Bu zamana kadar seks yaptığım kızların sayısını söylesem müebbet yerim heralde. Bu konuda siyasi yerlere kayıcak anlaşılan bu gecelik benden bu kadar. Zamanı gelince güzel bi başlık açıp kendimi ifşa ede ede herşeyi bütün çıplaklığı ile anlatırım. İyi geceler
Siyasi tek bir kelimem yok. "Hukum" ibaresini kullandim diye bunu soyluyorsan seks diye diye mantigini yitirmissin derim. Iyi geceler.
Lenneth demiş ki:
@wW

Aynen öyle, bu yüzden geçen seneki sınıftan bir arkadaşım hala mahkemelik, uğraşıyorlar içeri atmaya. Hiç dokunmadığı bir kız, sokakta yapayalnız. Gidip yardım ediyor, evine götürüyor. Kıza dokunmadığına dair Allah üzerine yemin etti, ki temiz çocuktur yapmaz öyle şey. Kız evden kaçmış sevgilisine, sevgilisi kızı 'itelemiş' ve kızlığını bozmuş. Kız bu durumdan nasıl yırtarım diye bizim arkadaşın adını veriyor beni kaçırdı tecavüz etti diye. Başına her tür olay gelir hacım. 25 gram yüzünden 8 yıla değmez.
Malesef var boyle. Babama geldi boyle bir dava o yuzden bunu yazma geregi duydum

Takımı
Besiktas
oradaki .s .s.s zaten şakasına dediğimi belli ediyor kelime haznem geniştir merak etme :D

Takımı
Besiktas
Beyler sopa vereyim owerMad'e saldırın.

Sakin olun, adam düşüncesini paylaşıyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Emma Erdemin dediklerine birebir uyup yarın okulu tecavüz etmeyecek yani. :mrgreen:

Takımı
Besiktas
O değilde Onur bu yazdıklarıyla her zaman içimde bir korkuya sebep olmuştur :D

Sen neden seni sevmeyen bir kızı bekleyesin ki?
Şuan çıktığın kızın duygularıyla falan oynamıyorsun kardeşim,seni düşünen seven değer veren insanlarla olmaya devam et.Sana iyi gelen birini elbet seversin.

Lenneth demiş ki:
@wW

250 gram o :mrgreen:

Lenneth demiş ki:
@wW

250 gram o :mrgreen:

EmmaW

kıza acıdım ve daha fazla kötü olmasın diye ayrıldım beyler bugün, şimdi eskisine nasıl geri dönüş yapabilirim ne yazıyım sizce :lol:

Yukarı Alt