ChrsNYC demiş ki:hmm bana şu sorunun cevabını ver eyy ayaklı google :p
Biber acıdır hayatta acıdır ozaman hayat biber midir?
Cevabı bende :G
![]() |
ChrsNYC demiş ki:hmm bana şu sorunun cevabını ver eyy ayaklı google :p
Biber acıdır hayatta acıdır ozaman hayat biber midir?
Cevabı bende :G
Polgara demiş ki:Yahu şu :G nedir ?
Çatlayacağım artık yok böyle bir ifade.
@Friendly` lütfen cevap
yeterli bir cevap değil ozaman biber acı olmayı seçebiliyor mu da insanda hayatın acı olmasını seçebilsin?Friendly` demiş ki:Hayatını Acı Biber Eden İnsanın Kendisidir , Ayrıca Hayat Acı Değildir , Hayat'ın acılığı kişiye göre değişir..
Aslında bir g.mod bunu açıklamıştı banaFriendly` demiş ki:Polgara demiş ki:Yahu şu :G nedir ?
Çatlayacağım artık yok böyle bir ifade.
@Friendly` lütfen cevap
Dur hemen geliyor bende vardı..
sırıtan değil daha çok sıradan bu gibi bi anlamı olan ifade bu arada cevabını bekliom :GFriendly` demiş ki::G Sanırsam bi msn ifadesi bende şaşı gözlü sırıtan bi ifadeydi formatta gitmiş :?
Ultra saçma bir ifade o zaman. Ya sitedeki ifadeler kullanılmalı , ya görsel olarak çağrıştıran bir kombinasyon oluşturulmalı ya da resmin "smile" hali upload edilerek kullanmalı.Friendly` demiş ki::G Sanırsam bi msn ifadesi bende şaşı gözlü sırıtan bi ifadeydi formatta gitmiş :?
hadi bakalmPolgara demiş ki:@ChrsNYC
Başlığı amacından saptırıyor üstüne sözlük yazarı olmana rağmen Türkçeyi de katlediyorsun. Bu sözlü uyarımı dikkate almanı umar iyi forumlar dilerim.
inan bana normal olamıyorumPolgara demiş ki:Kusursuz değil normal olmanı bekliyoruz
Arkadaş güzel bi başlık altında herkese yardımcı olmayı hedefliyor. Bu konuyu yabana atmayalım![]()
Şahsınıza yöneltilen eleştirileri kötü algılamak zorunda değilsiniz, üyelerimizi uyarıyorsak onlara yol göstermek, yapıcı olmak içindir.Dikkate alıp almamakta özgürsünüz...ChrsNYC demiş ki:hadi bakalmPolgara demiş ki:@ChrsNYC
Başlığı amacından saptırıyor üstüne sözlük yazarı olmana rağmen Türkçeyi de katlediyorsun. Bu sözlü uyarımı dikkate almanı umar iyi forumlar dilerim.
kusursuz insan aramaya devam
viewtopic.php?f=316&t=76909Friendly` demiş ki:Ee hiç bişey isteyen yok? Biyografi falan isteyen yokmu ya..?