woow bildin xD 2. dünya savaşı bu yıllar arasında olmuştu bu yıllardada ülkemize tehtid gelebilceğinden bütün herkezi askere ağırıolardı oyüzden evlenmeler yasaklanmıştı birde ozamanlar hastenelerin yetersizliği ve ilaç üretiminin azlığından çeşitli hasalıklarla çoğu kişinin ölmesidrotalion demiş ki:1930 -1050 yılları, avrupada savaş yıllarıdır
Bu yıllar arasında hitler önderliğinde 1933 ten 1945 e kadar süren bir kaos devri başlamıştır. Bu süreç içinde avrupa kavgası, dünya kavgası haine gelmiştir. Tabi savaş dönemlerinde insanlar kendilerine bakamıyorlar, çocuğamı bakacaklar
OneEyedJack demiş ki:Sevgilim benden neden ayrıldı?
lool
bu soruylan birlikde Friendly dıkandıFriendly` demiş ki:Bu topic altında istediğiniz soruyu , kişiyi , nesneyi , vb. sorabilirsiniz.Friendly` cevaplayacak. Cinsellikle ilgili şeyler tamamen yasaktır.
ChosenOne demiş ki:Neden burdayim ?
Ps: Bunu bil sana char vericem.
Bildim mi?Bir arkadasimin tavsiyesiyle geldigim bu forumda bir aile ortami buldum. Bu aileye kenetlendim adeta. Ister istemez buraya zaman ayirmadan gun geciremez oldum. Lâkin halimden cok memnunum. Bundan asla sikayetci degilim. Iyiki sizleri tanimisim.
WindTalker demiş ki:Neden herzaman "hoşçakal" kelimesi ayrılığı temsil eder?
alisbaytar demiş ki:Ben kimim
ChosenOne demiş ki:Neden burdayim ?
Ps: Bunu bil sana char vericem.