evet arkadaslar bu jm denılen sırket tam bı kerzz yanı daha cok sey soylerdımde herneyse!! kendılerını cok akıllı sanıyolar sankı botu kaldırınca oyunu daha cok oynayan olucak ve daha cok para kazanacaklarını sanıyolar!! bot adam akıllı calısmıyor ve bunun ııcnde ellerınden gelenı yaptılar sonuc serverler 7/24 populated!! bole gıderse 1-2 gune bırakırım bu oyunu ısım gucum yok elle kascam baska!!?? daha cok adam kaybeder bu jm!!

walla ne dıyeyım gorcez... bu aradda ben bu oyuna ılk basladıgımda 60 lwla kadar xıanda elle kastım 3 ayda mı ne kastım salak gıbı basına oturuodm gece gunduz oynuodm!! sadece zaman kaybıymıs sonucta oyunda herseyı bılıorm acıkcası saatlerce aynı yaratıkları kesmek bana hıc cazıp gelmıyo dogrusu!!hadı kestım dıyelım 80 oldum farm yapmaya hangı yurek dayancak 10 mobdan 0.01 gelcekte ohoo sen kac hacım lafım yok bu arada bu laf elle kasanlara!!ben botcuyum cogu kısı gıbı!! ayrıyetten kımse serverlar populate dıe oyuna yonelmez sanmıorm ne zaman bot problemı yasansa boyle oluyo bızım brothers guıldınde 47 ksıı var en az 45 kısı onlıne olur suan guıllde 5-6 adam var onlarda ell kasıo ole daha bı cok haklı olarak cıkacagım konu var herneyse botu beklıyelım popcorn