Braunx demiş ki:Kapatmak yerine private server tadında 2-3 server açsalar tüm sorunları hallolmuş olur :)
Cogu kisi 120 olamadi exp rate cok dusuk gereken exp cok yuksek. Bu tutarsiz oldugu icin haziran sonu diye dusunuyorum. 1 ay var KSRO ile lakin KSRO ile de fark var. KSRO dolu(isroya gore); Isro ise bos. Yeni bir irk gelmeden once yapacaklari son bir sey kaldi. Lucky event gibi kalici exp event. Kulaga komik geliyor ama bu olmazsa Arap irkini beklemeden joymax batar. Srodan gelirleri cok cok dusuk su andaNeoniK demiş ki:Wax Whine demiş ki:Joymax tum private serverlari kapattirabilir ve de davayi kazandigi icin dava masraflarini private server sahipleri oder.
Ek olarak yeni bir irk haziran sonundan once gelmez. Cok konusulmaya basladi Arap laflari yeni gorseller sizdirildi falan fistan ayni Europe zamaninda oldugu gibi. Yaklasik 10 ay oncesinden ssler sizdi ve haziran sonunda eu geldi
bi zamanlar ksro ile isro arasında 2 yıl vardı şimdi 1 ay var. çok sürmez 3 ,4 ay içinde gelir.. artık o kadar beklemezler. çok oyuncu kaybediyolar :)
basıcak parayı kapattırcak pwpleride. getircek arap ırkı sonra 130 capı
Wax Whine demiş ki:Cogu kisi 120 olamadi exp rate cok dusuk gereken exp cok yuksek. Bu tutarsiz oldugu icin haziran sonu diye dusunuyorum. 1 ay var KSRO ile lakin KSRO ile de fark var. KSRO dolu(isroya gore); Isro ise bos. Yeni bir irk gelmeden once yapacaklari son bir sey kaldi. Lucky event gibi kalici exp event. Kulaga komik geliyor ama bu olmazsa Arap irkini beklemeden joymax batar. Srodan gelirleri cok cok dusuk su andaNeoniK demiş ki:Wax Whine demiş ki:Joymax tum private serverlari kapattirabilir ve de davayi kazandigi icin dava masraflarini private server sahipleri oder.
Ek olarak yeni bir irk haziran sonundan once gelmez. Cok konusulmaya basladi Arap laflari yeni gorseller sizdirildi falan fistan ayni Europe zamaninda oldugu gibi. Yaklasik 10 ay oncesinden ssler sizdi ve haziran sonunda eu geldi
bi zamanlar ksro ile isro arasında 2 yıl vardı şimdi 1 ay var. çok sürmez 3 ,4 ay içinde gelir.. artık o kadar beklemezler. çok oyuncu kaybediyolar :)
Evet 12dg 13dg derken a14dg de aynı sistemde olursa bukunu çıkarmış olurlar aşırı gereksiz bir sistem olacaksa en sonuncuda olsun böyle tilkinin kuyruğu gibi uzamasın.NeoniK demiş ki:ksro bitti zaten birleştirdiler ksroda swleri tek sw oldu kapasite 2,000 fullenmiyo bile sw :)Wax Whine demiş ki:Cogu kisi 120 olamadi exp rate cok dusuk gereken exp cok yuksek. Bu tutarsiz oldugu icin haziran sonu diye dusunuyorum. 1 ay var KSRO ile lakin KSRO ile de fark var. KSRO dolu(isroya gore); Isro ise bos. Yeni bir irk gelmeden once yapacaklari son bir sey kaldi. Lucky event gibi kalici exp event. Kulaga komik geliyor ama bu olmazsa Arap irkini beklemeden joymax batar. Srodan gelirleri cok cok dusuk su andaNeoniK demiş ki:bi zamanlar ksro ile isro arasında 2 yıl vardı şimdi 1 ay var. çok sürmez 3 ,4 ay içinde gelir.. artık o kadar beklemezler. çok oyuncu kaybediyolar :)
zaten JOYMAX' ın yapıcagı bi kaç şey var. 1. exp rateyi yükseltcek. 2. kervan sistemini getircek. 3 arap ırkını getircek. bu 3 şey olsa tamam ya isroya fullenir artık.
birde 13dg itemler mob'lardan felan düşse çok daha iyi olur. kasıyoz kasıyoz item düşmüyo kasmanın zevkide yok yani.
'' 130 içinde çok erken arap ırkı geldikten 1+ yıl sonra gelmeli ''
Şu anda online toplam ksro oyuncu sayısı: 250Wax Whine demiş ki:Cogu kisi 120 olamadi exp rate cok dusuk gereken exp cok yuksek. Bu tutarsiz oldugu icin haziran sonu diye dusunuyorum. 1 ay var KSRO ile lakin KSRO ile de fark var. KSRO dolu(isroya gore); Isro ise bos. Yeni bir irk gelmeden once yapacaklari son bir sey kaldi. Lucky event gibi kalici exp event. Kulaga komik geliyor ama bu olmazsa Arap irkini beklemeden joymax batar. Srodan gelirleri cok cok dusuk su andaNeoniK demiş ki:Wax Whine demiş ki:Joymax tum private serverlari kapattirabilir ve de davayi kazandigi icin dava masraflarini private server sahipleri oder.
Büyük başlardan başlayip yavas yavas davalarini kazaninca digerleri kendiliginden yok olur zaten.Von Dutch demiş ki:Yapabileceklerini sanmıyorum bir sürü server var hangisiyle uğraşıcaklar günlük en az 10 sv açılıyor![]()
İyide benim bildigim vsro dosyaları calınmadı paylaşıldı bu durumda kapanması gene mümkünmü ?Lemonade demiş ki:Büyük başlardan başlayip yavas yavas davalarini kazaninca digerleri kendiliginden yok olur zaten.Von Dutch demiş ki:Yapabileceklerini sanmıyorum bir sürü server var hangisiyle uğraşıcaklar günlük en az 10 sv açılıyor![]()
Joymaxin telif haklarinin ne boyutta olduğunu bilmiyorum.Von Dutch demiş ki:İyide benim bildigim vsro dosyaları calınmadı paylaşıldı bu durumda kapanması gene mümkünmü ?Lemonade demiş ki:Büyük başlardan başlayip yavas yavas davalarini kazaninca digerleri kendiliginden yok olur zaten.Von Dutch demiş ki:Yapabileceklerini sanmıyorum bir sürü server var hangisiyle uğraşıcaklar günlük en az 10 sv açılıyor![]()