inş kapatır bılmeyenler bile private sw acıyor işin kakası cıktı arkk olmuyor bole

Kapatmak yerine private server tadında 2-3 server açsalar tüm sorunları hallolmuş olur :)

Braunx demiş ki:
Kapatmak yerine private server tadında 2-3 server açsalar tüm sorunları hallolmuş olur :)

Joymaxın amacı başta gayet açıktı, Sİlkroadı kapatıp oyuncuları joymaxın diğer oyunlarına yönlendirmek ama istediği gibi olmadı milleti oyundan soguttu. herkes pwp ye gitti. şimdi pwpyi kapatmak için elinden geleni yapıyo

isro'da event bile yapıyordu 1 ay önce oyun için öneleriniz felan nelerdir diye. çogu kişi lucky event istedi kalıcı %10 lucky eventı getirdiler. :) yakında eski kervan sistemini getirler. çünkü baya bi kişi onu istiyor kervanı kaldırdılar berbat olmuştu oyun :)

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
NeoniK demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Joymax tum private serverlari kapattirabilir ve de davayi kazandigi icin dava masraflarini private server sahipleri oder.
Ek olarak yeni bir irk haziran sonundan once gelmez. Cok konusulmaya basladi Arap laflari yeni gorseller sizdirildi falan fistan ayni Europe zamaninda oldugu gibi. Yaklasik 10 ay oncesinden ssler sizdi ve haziran sonunda eu geldi

bi zamanlar ksro ile isro arasında 2 yıl vardı şimdi 1 ay var. çok sürmez 3 ,4 ay içinde gelir.. artık o kadar beklemezler. çok oyuncu kaybediyolar :)

basıcak parayı kapattırcak pwpleride. getircek arap ırkı sonra 130 capı
Cogu kisi 120 olamadi exp rate cok dusuk gereken exp cok yuksek. Bu tutarsiz oldugu icin haziran sonu diye dusunuyorum. 1 ay var KSRO ile lakin KSRO ile de fark var. KSRO dolu(isroya gore); Isro ise bos. Yeni bir irk gelmeden once yapacaklari son bir sey kaldi. Lucky event gibi kalici exp event. Kulaga komik geliyor ama bu olmazsa Arap irkini beklemeden joymax batar. Srodan gelirleri cok cok dusuk su anda

Wax Whine demiş ki:
NeoniK demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Joymax tum private serverlari kapattirabilir ve de davayi kazandigi icin dava masraflarini private server sahipleri oder.
Ek olarak yeni bir irk haziran sonundan once gelmez. Cok konusulmaya basladi Arap laflari yeni gorseller sizdirildi falan fistan ayni Europe zamaninda oldugu gibi. Yaklasik 10 ay oncesinden ssler sizdi ve haziran sonunda eu geldi

bi zamanlar ksro ile isro arasında 2 yıl vardı şimdi 1 ay var. çok sürmez 3 ,4 ay içinde gelir.. artık o kadar beklemezler. çok oyuncu kaybediyolar :)

Cogu kisi 120 olamadi exp rate cok dusuk gereken exp cok yuksek. Bu tutarsiz oldugu icin haziran sonu diye dusunuyorum. 1 ay var KSRO ile lakin KSRO ile de fark var. KSRO dolu(isroya gore); Isro ise bos. Yeni bir irk gelmeden once yapacaklari son bir sey kaldi. Lucky event gibi kalici exp event. Kulaga komik geliyor ama bu olmazsa Arap irkini beklemeden joymax batar. Srodan gelirleri cok cok dusuk su anda

ksro bitti zaten birleştirdiler ksroda swleri tek sw oldu kapasite 2,000 fullenmiyo bile sw :)

zaten JOYMAX' ın yapıcagı bi kaç şey var. 1. exp rateyi yükseltcek. 2. kervan sistemini getircek. 3 arap ırkını getircek. bu 3 şey olsa tamam ya isroya fullenir artık.

birde 13dg itemler mob'lardan felan düşse çok daha iyi olur. kasıyoz kasıyoz item düşmüyo kasmanın zevkide yok yani.

'' 130 içinde çok erken arap ırkı geldikten 1+ yıl sonra gelmeli ''

kapattırsınlar bencede iyice cıvkı çıktı pserverların bence :)
eski job gelirse dönebilirim bende oyuna :)

Toxic

CreddyTitans
Takımı
Galatasaray
Privateler kapanıp isronun rateleri azda olsa artarsa bence cok iyi olabilir. 130 a kasmak ömrün yarısını alır :D

NeoniK demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
NeoniK demiş ki:

ksro bitti zaten birleştirdiler ksroda swleri tek sw oldu kapasite 2,000 fullenmiyo bile sw :)

zaten JOYMAX' ın yapıcagı bi kaç şey var. 1. exp rateyi yükseltcek. 2. kervan sistemini getircek. 3 arap ırkını getircek. bu 3 şey olsa tamam ya isroya fullenir artık.

birde 13dg itemler mob'lardan felan düşse çok daha iyi olur. kasıyoz kasıyoz item düşmüyo kasmanın zevkide yok yani.

'' 130 içinde çok erken arap ırkı geldikten 1+ yıl sonra gelmeli ''
Evet 12dg 13dg derken a14dg de aynı sistemde olursa bukunu çıkarmış olurlar aşırı gereksiz bir sistem olacaksa en sonuncuda olsun böyle tilkinin kuyruğu gibi uzamasın.

Takımı
Galatasaray
Wax Whine demiş ki:
NeoniK demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

Şu anda online toplam ksro oyuncu sayısı: 250 :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bence gayet guzel bir sistem 101 silahlarinin cevrilmesi. Herkeste legend item yok ve piyasa hic bir zaman dusmuyor. Coluk cocugun elinde legend silah ustunde legend set oldu mu asil moku cikiyor
@Sarko
Isrodan iyiydi en son oynadigimda ben su an bilemiyorum tabi :D

Takımı
Galatasaray
Artık millet Silkroaddan sıkıldı yapacak bir şey yok. Herkes diyor isronun exp rate artsa dolar falan sadece oynayan oyuncu olarak bakmayın bu işe. Private serverlarda oynayan adam elini cebine atacak biri olmaz genelde. Çünkü çoğu şey free oluyor veya premium ihtiyacı yok vs. vs. Isronun player sayısı yarıya indiyse geliri de yarıya inmiş değil böyle düşünmeyin, geliri azaldı ama o kadar kötü durumda olduğunu sanmıyorum ki hala update yapıyorlar yeni dress yayınlıyorlar (korumasız yayınlıyorlar hatta, privatelara iyilik olsun diye mi nedir) İlk söylediğim şeye gelirsek de oyun sıkıyor artık mesela ben 3sene önce eve gitmek istiyordum silkroad oynayacağım diye şimdi ne kadar vaktim olsa da açıp oynamam çünkü zevk vermiyor. Ama mesela ben oyunu bıraktım ama ben nasıl başladıysam şu anda başkaları başlıyor bu oyuna. Yani sadece dosyalar yayınlandı diye değil, yıl olacak 2013 artık sıkıldı millet :D

Xperyon

Bilgiliyim
Alchemy sistemi var iyi hoş elixirle eskiden hallediliyordu sonradan bir başka para kazanç yolu sağlamak adına bunu paralı yaptılar ama en çok darbeyi burdan kendi yediler oynadığım dönemde biliyorum alexanderda o zaman yaklaşık 150-200 kişi sırf bu olaydan oyunu bıraktı sebep haklı biz hayvan gibi para yatırıyoruz daha hala para için neler çıkartıyorlar.

-Ben şuan WoW ve Diablo oynuyorum.Şöyle bir kıyaslama yapim size durumu anlayın.

-World Of Warcraft'da iki aylık paid 45Lira başka hiçbir masraf ödemiyorsun.(İlk Başta alınan CD-Key hariç)
-Wow'da itemleri yani setinizi "Battleground"larda yada Arenalarda savaşıp Conquest puanları ile alıyorsun ben 5ay'da dizmiştim catalysm seti çünki haftalık max 1650 conquest point kazanılıyordu ve bazı itemler 3400 conquestdi ve böylece 1item için 3hafta bile bekliyorduk(Yeni gelen patchde bu değişti şuan honorla kasıp alınabiliyor ama minimum 3-4gün full oyunda bg atman lazım anca)
-Kolay level atlıyor denilebilir oyunu bilmesen bile düzenli oynarsan en geç iki haftada 85level olursunuz yani şuanki son level.
-Ek olarak wow'da hesabınız çalındığı zaman support'a ticket atıp hesabınızı geri alabiliyorsunuz.Soyulma gibi bir durum yok çünki bir itemi üstüne giydinmi ancak npc satarsın hiçbirşekilde takas yada satım işlemi yapılmaz ancak üstündeki parayı alırlar bunuda ticket atıp geri alabilirsin ve yapan kişi ip'den belli olduğu için muhtemelen ban yer.

Not:Kararı gene siz verin fakat şahsi görüşüm joymax,silkroad ile anlaşma yaptıktan sonra bitmiştir.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Silkroad bitti coktan bitti. Sarko'nun da dedigi gibi artik tat vermiyor bu oyun. Hep ayni seyler var. Lv alamiyorsun max zaman yapacagin ne var? Koca bir hic. Samar onleri bombos. Muhabbet 0. Gercekten o eski tat artik yok. Bu durumu bota baglamayacagim cunku eskiden de bot vardi ve ben eskiden gayet egleniyordum bu oyun ile.

Artık Silkroad sıktı hep aynı şeyler hep aynı sistem . private de kolaya alıştı bir çok kişi , isro ise zor ve en önemlisi isroda silk fiyatları pahalı bence.

sro artık kısır dongüye girdi ne yaparsa yapsın o eski zevki veremeyecek onceden sw ye girmek için saatlerce ugraşıyrdk şimdi sw ler boş diye adamlar birleştirdiler sw leri hala hiçbiri full çekmiyor arap ırkı da gelsin yine max 5-6 ay yine sıkılıcak herkez bunun neyden kaynaklandıgı bence belli degil ya eskiden biz oyunu bilmiyoruk çözmeye çalışırken eğleniyrduk ya da şimdi prof. olduk herşeyi yeni çıkan birşeyi bile 4-5 ayda sonunu getirip sıkılıyoruz olay bu bence

Von Dutch

Öğretiyorum
Yapabileceklerini sanmıyorum bir sürü server var hangisiyle uğraşıcaklar günlük en az 10 sv açılıyor :D

Von Dutch demiş ki:
Yapabileceklerini sanmıyorum bir sürü server var hangisiyle uğraşıcaklar günlük en az 10 sv açılıyor :D
Büyük başlardan başlayip yavas yavas davalarini kazaninca digerleri kendiliginden yok olur zaten.

Von Dutch

Öğretiyorum
Lemonade demiş ki:
Von Dutch demiş ki:
Büyük başlardan başlayip yavas yavas davalarini kazaninca digerleri kendiliginden yok olur zaten.
İyide benim bildigim vsro dosyaları calınmadı paylaşıldı bu durumda kapanması gene mümkünmü ?

Von Dutch demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Von Dutch demiş ki:
İyide benim bildigim vsro dosyaları calınmadı paylaşıldı bu durumda kapanması gene mümkünmü ?
Joymaxin telif haklarinin ne boyutta olduğunu bilmiyorum.

Yukarı Alt