Jigsaw demiş ki:
:mrgreen: Siz bi şunlara bakın!

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Abi o ne yawf? :mrgreen:

Tavşanın tövbe derkenki ifadesi çok zor yakalanmıştır yabana atmiyalım. :mrgreen:

Azouahahahhaa Manyak Olmuş Tebrik Ederiiiim !!!!!!! popcorn

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Jigsaw

Aileden
Cold Glavie'ye geçişim..

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.
Bu Süper yaf buna koptum Tavşan bile biliyo bi siz bilmiyonuz :lolmuch: :lolmuch:

popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn

Jigsaw

Aileden
zafo demiş ki:
sp farmın ne olduğunu biliyorum ama sonuçta noob item bu kadar önemsenmez ayrıca ciddi olan bir farm 80 e kadar saçma
Bilsen noob item önemsenmez demezdin. Kendinden 9 lvl düşük skillere sahipken ne kadar güçlü olabilirsin? 52 LVL ken çiçek bunwang mı kasayım? Penon kasıp daha hızlı SP toplamak istiyorsam doğal olarak daha iyi itemlere sahip olmalıyım. Ben mükemmeliyetçiyim ve bu şekilde oynuyorum istediği kadar uzun sürebilir umrumda değil.

bencede farm kıyafetleri cok onemli sahsen 16 lvl da basladim 9 gap la farm yapmaya 16-21 arasi kıyafetlerimde 1-2 tane sos vardi ancak dierleri sosun/som elimde de sosun blade vardi itemleri ve bence ozellikle silahi iyi tutup hiç olmazsa kendi lvlinde ki canavarlarda hızlı bi sekilde kasabilmelisin sp farm zamani.

tabi son set ayri bi onem ama onu istesende istemesen de yapmak zorundasin zaten kendi son setimi koyayim bari bi ara bi yere :lol:

Jigsaw demiş ki:
zafo demiş ki:
sp farmın ne olduğunu biliyorum ama sonuçta noob item bu kadar önemsenmez ayrıca ciddi olan bir farm 80 e kadar saçma
Bilsen noob item önemsenmez demezdin. Kendinden 9 lvl düşük skillere sahipken ne kadar güçlü olabilirsin? 52 LVL ken çiçek bunwang mı kasayım? Penon kasıp daha hızlı SP toplamak istiyorsam doğal olarak daha iyi itemlere sahip olmalıyım. Ben mükemmeliyetçiyim ve bu şekilde oynuyorum istediği kadar uzun sürebilir umrumda değil.
Haklısın ama keşke o farm'ı 80'de falan yapsan. Acelesi yok sonuçta. Bu kıyafetlere boşuna blue basmazdın 80'de yapsaydın yani. Wink

Jigsaw

Aileden
bobby_ demiş ki:
puhadha bende diyorum ben 60 oldum bu niye 52 de kaldı :mrgreen:

bu arada gold miktarı yakıyo 319 m mu var ben mi yanlış gördüm popcorn
60 olabilirsin ama beni ancak 64 olunca kesebilecen. :mrgreen: Evet ama şu an 308 var. Europana atım bi 10m

Cem gir bana pot parası ver :lol:
Nese ii çalışmışım demi :lol:
Pozisyonları tek seferde tutturdum :lolmuch: :lolmuch:

lazvegaz demiş ki:
keşke itemle uğraşmayıp lvl kassaydın son degre leri sosoun set ya da +5-+6-+7 giyerdin serverin en iyilerinden olurudun en iyi 56- olmakla bişey olunmuyo :lol:
iide adam ne dıo dıokı ben lvlımı böyle yaşamak ıstıom dıo adam her lvlın tadını cıkarmak ıstıo Wink extraokk extrabeer

Jigsaw

Aileden
dR.NooB demiş ki:
lazvegaz demiş ki:
keşke itemle uğraşmayıp lvl kassaydın son degre leri sosoun set ya da +5-+6-+7 giyerdin serverin en iyilerinden olurudun en iyi 56- olmakla bişey olunmuyo :lol:
iide adam ne dıo dıokı ben lvlımı böyle yaşamak ıstıom dıo adam her lvlın tadını cıkarmak ıstıo Wink extraokk extrabeer
+999 extraokk

Yukarı Alt