sabitte yapalm istersenJigsaw demiş ki:UP!
2. sayfaya düşürmeyelim..![]()

![]() |
sabitte yapalm istersenJigsaw demiş ki:UP!
2. sayfaya düşürmeyelim..![]()
Jigsaw demiş ki:Siz bi şunlara bakın!
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Abi o ne yawf?
Tavşanın tövbe derkenki ifadesi çok zor yakalanmıştır yabana atmiyalım.![]()
Ölürüm de değişmem artık!EXC123 demiş ki:fire kal cold yaramaz![]()
Bilsen noob item önemsenmez demezdin. Kendinden 9 lvl düşük skillere sahipken ne kadar güçlü olabilirsin? 52 LVL ken çiçek bunwang mı kasayım? Penon kasıp daha hızlı SP toplamak istiyorsam doğal olarak daha iyi itemlere sahip olmalıyım. Ben mükemmeliyetçiyim ve bu şekilde oynuyorum istediği kadar uzun sürebilir umrumda değil.zafo demiş ki:sp farmın ne olduğunu biliyorum ama sonuçta noob item bu kadar önemsenmez ayrıca ciddi olan bir farm 80 e kadar saçma
Haklısın ama keşke o farm'ı 80'de falan yapsan. Acelesi yok sonuçta. Bu kıyafetlere boşuna blue basmazdın 80'de yapsaydın yani. WinkJigsaw demiş ki:Bilsen noob item önemsenmez demezdin. Kendinden 9 lvl düşük skillere sahipken ne kadar güçlü olabilirsin? 52 LVL ken çiçek bunwang mı kasayım? Penon kasıp daha hızlı SP toplamak istiyorsam doğal olarak daha iyi itemlere sahip olmalıyım. Ben mükemmeliyetçiyim ve bu şekilde oynuyorum istediği kadar uzun sürebilir umrumda değil.zafo demiş ki:sp farmın ne olduğunu biliyorum ama sonuçta noob item bu kadar önemsenmez ayrıca ciddi olan bir farm 80 e kadar saçma
60 olabilirsin ama beni ancak 64 olunca kesebilecen.bobby_ demiş ki:puhadha bende diyorum ben 60 oldum bu niye 52 de kaldı![]()
bu arada gold miktarı yakıyo 319 m mu var ben mi yanlış gördüm popcorn
Sen 68+5 'i yakmıştın bi de bak onu hiç söylemedim daha.sw1ss demiş ki:Cem gir bana pot parası ver
Nese ii çalışmışım demi
Pozisyonları tek seferde tutturdum![]()
![]()
iide adam ne dıo dıokı ben lvlımı böyle yaşamak ıstıom dıo adam her lvlın tadını cıkarmak ıstıo Wink extraokk extrabeerlazvegaz demiş ki:keşke itemle uğraşmayıp lvl kassaydın son degre leri sosoun set ya da +5-+6-+7 giyerdin serverin en iyilerinden olurudun en iyi 56- olmakla bişey olunmuyo![]()
+999 extraokkdR.NooB demiş ki:iide adam ne dıo dıokı ben lvlımı böyle yaşamak ıstıom dıo adam her lvlın tadını cıkarmak ıstıo Wink extraokk extrabeerlazvegaz demiş ki:keşke itemle uğraşmayıp lvl kassaydın son degre leri sosoun set ya da +5-+6-+7 giyerdin serverin en iyilerinden olurudun en iyi 56- olmakla bişey olunmuyo![]()