Str mi intmi? Extradan ne açılması gerekli ? (Buff Clerick Warlock Wizarda vs. gibi)
eet eglence bakimindan en eglenceli chardir(cok abuk subuk ozellikleri var gorunmezlik istediine donusme yaratigi evcillestirme falan)Pennywise demiş ki:full str olacan,ve bana sorarsan sadece rogue skillerini aç,2. bi builde ihtiyacın yok,dagger charlar acayip güclü oluyor hem cok sinsiler hemde çok sağlam indiriyolar,ben lvl 36 wariorken aynı pt deki lvl 26 rogue char mobları kombolarla benden daha hızlı kesiyordu,ve çok eğlenceli bi char görünmezlik falan ne arasan var
AyNeN..Monster Mask skilline de sahipLer rogue güzel FULL STR olmalı çünkü hep phy wuruyor el yakması yok..Pennywise demiş ki:full str olacan,ve bana sorarsan sadece rogue skillerini aç,2. bi builde ihtiyacın yok,dagger charlar acayip güclü oluyor hem cok sinsiler hemde çok sağlam indiriyolar,ben lvl 36 wariorken aynı pt deki lvl 26 rogue char mobları kombolarla benden daha hızlı kesiyordu,ve çok eğlenceli bi char görünmezlik falan ne arasan var