Çalıştığım yerde gece vardiyasında tuvalet yakın olmasına rağmen sürekli yürüyerek sağa sola işerim.
İleride iş güç sahibi olursan senin elemanlarda böyle yaparCool Angel demiş ki:Staj yaptığım yerde dükkanda yanlızken iş geldiğinde yapmıyorum usta gelince neden yapamadın deyince abi valla adam şimdi getirdi aleti kutudan/poşetten yeni çıkarıyordum bende diyorum ama dizi izliyor oluyorum tabi arada böle zekilikler yaparım.Usta dükkana girdiğinde son sürat diziyi kapatırım ve tam şarkı açıyordum abi derim.
![]()
Stajdayım normalde stajda sabah 8 akşam 5de salınıyor ve cumartesi günü çalıştırılmıyor extra çalıştığım hiç bir zaman için yok gelmem yapmam demedim eyv. dedim ama adam sabah 8 akşam9 çalıştırıyor dükkanda kimse oruç tutmuyor bizde akşam 9da kapıyoruz ve staj saatlerinden çok çok fazla fark ettiysen + cumartesi günüde çalıştırıyor onada eyv. Ama paraya gelince 0 benden istekli iş yapmamı beklemesin :))Lemonade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
İleride iş güç sahibi olursan senin elemanlarda böyle yaparCool Angel demiş ki:Staj yaptığım yerde dükkanda yanlızken iş geldiğinde yapmıyorum usta gelince neden yapamadın deyince abi valla adam şimdi getirdi aleti kutudan/poşetten yeni çıkarıyordum bende diyorum ama dizi izliyor oluyorum tabi arada böle zekilikler yaparım.Usta dükkana girdiğinde son sürat diziyi kapatırım ve tam şarkı açıyordum abi derim.
![]()
İstekli isteksiz mevzu değil ki zaten. Sen direk işi yapmıyorsun kaytarıyorsun :)Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Stajdayım normalde stajda sabah 8 akşam 5de salınıyor ve cumartesi günü çalıştırılmıyor extra çalıştığım hiç bir zaman için yok gelmem yapmam demedim eyv. dedim ama adam sabah 8 akşam9 çalıştırıyor dükkanda kimse oruç tutmuyor bizde akşam 9da kapıyoruz ve staj saatlerinden çok çok fazla fark ettiysen + cumartesi günüde çalıştırıyor onada eyv. Ama paraya gelince 0 benden istekli iş yapmamı beklemesin :))Lemonade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Senin emeğinin karşılığını vermiyorsa sal kuzen takma kafaya.Cool Angel demiş ki:Haftada en fazla iki kere olabilen bir seyin diger calistigim saatleri etkilemeyecegini dusunuyorum:)
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Retributive demiş ki:selim ve yiğiti illegal yollardan üniversite turnuvasına kayıt ettim pişman değilim![]()
BUNUN ÜZERİNE BİLGİSAYARIMIN BOZULMASI HİÇ GÜZEL OLMADI !!Autumn demiş ki:Hayatımı bilerek ve isteyerek mahvettim.
Ps: Hiç güzel değil
yine çalıştığım yerde mideyi bozdum bi konteynırın içine yaptım tuvaletimi arkamda gezinen köpek benden sonra girip yedi dışkıyı.Always demiş ki:Çalıştığım yerde gece vardiyasında tuvalet yakın olmasına rağmen sürekli yürüyerek sağa sola işerim.