Çalıştığım yerde gece vardiyasında tuvalet yakın olmasına rağmen sürekli yürüyerek sağa sola işerim.

Takımı
Seçiniz...
Staj yaptığım yerde dükkanda yanlızken iş geldiğinde yapmıyorum usta gelince neden yapamadın deyince abi valla adam şimdi getirdi aleti kutudan/poşetten yeni çıkarıyordum bende diyorum ama dizi izliyor oluyorum tabi arada böle zekilikler yaparım. :D Usta dükkana girdiğinde son sürat diziyi kapatırım ve tam şarkı açıyordum abi derim. :D

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Staj yaptığım yerde dükkanda yanlızken iş geldiğinde yapmıyorum usta gelince neden yapamadın deyince abi valla adam şimdi getirdi aleti kutudan/poşetten yeni çıkarıyordum bende diyorum ama dizi izliyor oluyorum tabi arada böle zekilikler yaparım. :D Usta dükkana girdiğinde son sürat diziyi kapatırım ve tam şarkı açıyordum abi derim. :D
İleride iş güç sahibi olursan senin elemanlarda böyle yapar

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Stajdayım normalde stajda sabah 8 akşam 5de salınıyor ve cumartesi günü çalıştırılmıyor extra çalıştığım hiç bir zaman için yok gelmem yapmam demedim eyv. dedim ama adam sabah 8 akşam9 çalıştırıyor dükkanda kimse oruç tutmuyor bizde akşam 9da kapıyoruz ve staj saatlerinden çok çok fazla fark ettiysen + cumartesi günüde çalıştırıyor onada eyv. Ama paraya gelince 0 benden istekli iş yapmamı beklemesin :))

Takımı
Galatasaray
Cool Angel demiş ki:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Stajdayım normalde stajda sabah 8 akşam 5de salınıyor ve cumartesi günü çalıştırılmıyor extra çalıştığım hiç bir zaman için yok gelmem yapmam demedim eyv. dedim ama adam sabah 8 akşam9 çalıştırıyor dükkanda kimse oruç tutmuyor bizde akşam 9da kapıyoruz ve staj saatlerinden çok çok fazla fark ettiysen + cumartesi günüde çalıştırıyor onada eyv. Ama paraya gelince 0 benden istekli iş yapmamı beklemesin :))
İstekli isteksiz mevzu değil ki zaten. Sen direk işi yapmıyorsun kaytarıyorsun :)
(Dediğine göre)

Takımı
Seçiniz...
Haftada en fazla iki kere olabilen bir seyin diger calistigim saatleri etkilemeyecegini dusunuyorum:)

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Cool Angel demiş ki:
Haftada en fazla iki kere olabilen bir seyin diger calistigim saatleri etkilemeyecegini dusunuyorum:)

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Senin emeğinin karşılığını vermiyorsa sal kuzen takma kafaya. :D
Beni biliyon sanayide 1 sene 100lira haftalıkla çalışmış insanım aniden bi bıraktım feleği şaştı hepsinin :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Kim polemik odası yaptı paranoyak falan mısınız siz?

Çeşmede yat kaptanıyım , Aynı zamanda Rageroad Online ın sahibi . Yıllar önde teknede staj yapıyorum ortalama 17 yaşlarındayım . Tur teknesi olduğundan dolayı teknede animatörler de vardı . Salak salak hareketler yapıp eğlence yaratmaya çalışanlardan . Tekne 35 metre civarı ve ortalama 200 kişilik bir kapasitesi var . Haliyle işler biraz zor oluyor . Bir akşam turdan dönmüşüz teknenin bütün temizliğini bitirmişiz . Çok yorgun ve açım . Yemeğimi yedim. 2.5 litre koladan az bir şey kalmış ve yemekle beraber içmeyip sona saklamıştım . Yemekte de kuru fasulye yapmıştık . Yaşı ortalama bizden 4 5 yaş büyük olan yılışık animatör geldi ve benim bardağımdaki kolayı direk sorgusuz sualsiz kendi bardağına boşalttı . Ve yüzüme bakıp salak bir gülümseme yaptı . 2 tane sınıf arkadaşım ve ben eşşek gibi bakakaldık . Aşırı sinir olmuştum . Şansıma masada ekmek bitmişti ve animatör kalkıp teknenin mutfağına ekmek almaya gitti . O gider gitmez tüm gırtlağımı boşaltıp koskoca bir balgam attım yemeğine . Ve çatalıyla karıştırdım yemeği. Karıştırınca balgam kayboldu gibi oldu ama yinede inceden belli oluyordu. Bu salak ekmekle beraber geldi ve elinize sağlık çok güzel olmuş diyerek yemeye devam etti ... Buda benim en garip ve pis itiraflarımdan birisi oldu sanırım ahahah :D

İtiraf ediyorum, buradaki sonsuz uyku isteğimi sindirip arda kalan sinirimi ateşleyip harekete geçtikten sonra orta halli bir bilişim şirketinin CEO su konumuna geldim. (Tabi gelene kadar baya ter akıttım) Şimdi çalışma arkadaşlarımla, beyin fırtınası ve takım çalışması yapmayı seviyorum :) Aynı zamanda okumaya çalışıyorum, hayat zor ama güzel günler görebilmek için biraz sabretmek gerekiyor bunu çok iyi anladım :)

Takımı
Besiktas
selim ve yiğiti illegal yollardan üniversite turnuvasına kayıt ettim pişman değilim :mrgreen:

Takımı
Fenerbahce
Aniden içime öldürme isteği doğuyor.Acayip bir şey.Bu olay 6 aydan beri sık sık olmaya başladı.O his ortaya çıktıkça tatmin oluyorum resmen,kendime zarar verince özellikle.Sadist ve mazoşist biriyim ama son günlerde bu hisler aşırı derece yoğun.

seskes

Bu mesaj Retributive rumuzlu uyeden alinti yapildi
Retributive demiş ki:
selim ve yiğiti illegal yollardan üniversite turnuvasına kayıt ettim pişman değilim :mrgreen:
:Dddd.d.dD
ps:çok ii bi oyuncuyum kesinlikle itiraf ediorm

Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
Always demiş ki:
Çalıştığım yerde gece vardiyasında tuvalet yakın olmasına rağmen sürekli yürüyerek sağa sola işerim.
yine çalıştığım yerde mideyi bozdum bi konteynırın içine yaptım tuvaletimi arkamda gezinen köpek benden sonra girip yedi dışkıyı.

Yukarı Alt