![]() |
bak o deilse zaten alttarafta bide erkeğin çıplaklıkı var görebildin mi :) Wink rahat ol yaneendorphin demiş ki:1. resim avrupadan değil...
silkroadun eski sürümlerinden biri bi ara yapılan güncellemede nude(çıplaklık) kapatmayı unutmuşlardı :)
hayır kardeş bide şimdi dene bakalım dicek mi derse evet indircenLast_OTTOMAN demiş ki:Arkadaslar daha once indirdigimiz europa clienta tıklayınca silkroad has been already installed.Would you delete and reinstall? diye bi uyarı gelio nedemek şimdi bu.Yeniden mi yuklicem 867 mb ı Confused
ben ilk o çıktıgında indirdim ve 10u kullanıyorum yükledim hiç bi sorunda çıkmadı :S Rolling EyesLast_OTTOMAN demiş ki:Yine aynı seyi diyo yaa offf bırakıcam bu oyunu hee iice sacmaladılar.Madem hata vercekti neden yuklettiniz yaaEvil or Very Mad
CoRAsPiN demiş ki:bak o deilse zaten alttarafta bide erkeğin çıplaklıkı var görebildin mi :) Wink rahat ol yaneendorphin demiş ki:1. resim avrupadan değil...
silkroadun eski sürümlerinden biri bi ara yapılan güncellemede nude(çıplaklık) kapatmayı unutmuşlardı :)![]()
ayrica yanlis bilgiCoRAsPiN demiş ki:bak o deilse zaten alttarafta bide erkeğin çıplaklıkı var görebildin mi :) Wink rahat ol yaneendorphin demiş ki:1. resim avrupadan değil...
silkroadun eski sürümlerinden biri bi ara yapılan güncellemede nude(çıplaklık) kapatmayı unutmuşlardı :)![]()