A
Anonymous
Guest
! King BigBoss !
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
EXC123 demiş ki:yanlis anlamayin ama neden buyutuyosunuz en buyuk biziz die anlamiyorum gormemisler gibi ki zaten +3 glavieyle we 0 blue itemlerle nasil en guclu olunuyo anlamadim pasif bufu olmasa benden 2500 hp eksigi war ki ben bladeyim 79 um yani 2 adam kesip en buyuk biziz die hawa atmaniz manasiz komik kaciyo biraz
şimdi bi nebze haklısın ama biraz da haksızsın adamlar herkesi kesiyorsa unique lere istedikleri zaman doluyorlarsa ve serverda tanınıyorlarsa tabiki gelecek ss lerini koyup aslanlar gibi reklamını yapacak bkz. NWO üyelerine CoolEXC123 demiş ki:yanlis anlamayin ama neden buyutuyosunuz en buyuk biziz die anlamiyorum gormemisler gibi ki zaten +3 glavieyle we 0 blue itemlerle nasil en guclu olunuyo anlamadim pasif bufu olmasa benden 2500 hp eksigi war ki ben bladeyim 79 um yani 2 adam kesip en buyuk biziz die hawa atmaniz manasiz komik kaciyo biraz
şu an için serverdeki en yüksek str o buda serverin en iyisi olduğu anlamına gelir WinkPiglet demiş ki:Yüksek level olmak, en iyisi olmak anlamına gelmiyor. Her zaman pure int, pure str'den daha kötüdür. Yani BigBoss'un pure int'leri yatırması çok çok normal bir şey. Ayrıca pure str glaive en iyisi değil, pure int bow en iyisi bana göre. Yeni skillleri görmediniz galiba. Her neyse hünerlerinizi pvp'de değil, war'da göstermenizi isterim. xP
Hıı çok biliyorsun ya farm yapılıp yapılmadığını ya da itemlarını falan... Sana göre öyle anca.StarkDrache demiş ki:şu an için serverdeki en yüksek str o buda serverin en iyisi olduğu anlamına gelir WinkPiglet demiş ki:Yüksek level olmak, en iyisi olmak anlamına gelmiyor. Her zaman pure int, pure str'den daha kötüdür. Yani BigBoss'un pure int'leri yatırması çok çok normal bir şey. Ayrıca pure str glaive en iyisi değil, pure int bow en iyisi bana göre. Yeni skillleri görmediniz galiba. Her neyse hünerlerinizi pvp'de değil, war'da göstermenizi isterim. xP
o karakteri çok iyi biliyorum farm tam olark yapılmış değil ama onları sp ticketi felan tammladıPiglet demiş ki:Hıı çok biliyorsun ya farm yapılıp yapılmadığını ya da itemlarını falan... Sana göre öyle anca.StarkDrache demiş ki:şu an için serverdeki en yüksek str o buda serverin en iyisi olduğu anlamına gelir WinkPiglet demiş ki:Yüksek level olmak, en iyisi olmak anlamına gelmiyor. Her zaman pure int, pure str'den daha kötüdür. Yani BigBoss'un pure int'leri yatırması çok çok normal bir şey. Ayrıca pure str glaive en iyisi değil, pure int bow en iyisi bana göre. Yeni skillleri görmediniz galiba. Her neyse hünerlerinizi pvp'de değil, war'da göstermenizi isterim. xP
War'da folloş oldu folloş.StarkDrache demiş ki:Piglet demiş ki:o karakteri çok iyi biliyorum farm tam olark yapılmış değil ama onları sp ticketi felan tammladı
yanlız bence kesinlikle serverdeki en iyi adam odur
varsa itirazın çık önüne yatır onu ve bana ss sini at extraokk