arkadaşlar bende bot atak yapmaya başladığında ilk önce normal skille basıo sonra imbueye basıo haliyle normal skill imbueyle 400 vururken imbuesiz 65 e düşüo ve boşa mp harcıyo bunu nasıl önleyebiliriz şimdiden teşekkürler, Allaha emanet... .)
arkadaşlar bende bot atak yapmaya başladığında ilk önce normal skille basıo sonra imbueye basıo haliyle normal skill imbueyle 400 vururken imbuesiz 65 e düşüo ve boşa mp harcıyo bunu nasıl önleyebiliriz şimdiden teşekkürler, Allaha emanet... .)
İşaretli olasın ayarlarının tam olduğuna eminsen etkilecek başka bir sekmeyok bot dosyasını silip tekrar yükleyip deneyebilrisin. Ayrıca geç kalamsıda internet bağlantın ilede alakalı olabilir.
charın blader olmasıyla alakası olabilirmi?
ilk skill soul cut blade ilk onu atıo sonra imbue basıyor
net bağlantım 20mb uydunet netten olduğunu sanmıorm sorunun
Arkadaşlar lütfen yardım edin sitede kimse böyle bir konu açmadığına göre tek banamı oluyor?
dediklerinizi yaptım komple format attım ama sorun onla alakalı değil botta yanlış bir ayar olabilirmi lütfen yardım edin?
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.