farkli bi scorpion gorevi bugokay147 demiş ki:iyi de yaw ben scorpion görevlerinin hepsini bitirdim ki!!!
Niye gözükmüyor o zamansa başka bişeyden olabilir mi mesela 40 ta mı ne hard stone görevleri vardı yapmadım ondan olabilir mi?_?_
çok doğru hatırlıyorsun prencess red shellPrincess89 demiş ki:farkli bi scorpion gorevi bugokay147 demiş ki:iyi de yaw ben scorpion görevlerinin hepsini bitirdim ki!!!
Niye gözükmüyor o zamansa başka bişeyden olabilir mi mesela 40 ta mı ne hard stone görevleri vardı yapmadım ondan olabilir mi?_?_
dw te protectorshoptan alinan red shell goreviydi sanirim yanlis hatirlio olabilirim
anladık post kasıosunda bari guncel konularda yap ki cakılmasın! 27temmuzdaki konuya ne yorumu yazıosun yhaw :Sst3llo demiş ki:googleye silkroad gorevler yaz tek tek cıkar hepsi.. aslında onerim sitede gorevlerle ilgili bi bolum acılsa iyi olur ama bu mod lara kalmıs
ii ozmn bni ilglendirmez :)TheMyth_ demiş ki:@ebri
ister temmuzdakine ister hazirandakine ister 2000 dekine yazar bu kimseyi ilgilendirmez. post kassa ne olcak kasmasa ne olcak bence asıl sen post kasıyorsun...