ya biliyorum ama bi ah çekmeserkan258 demiş ki:cok beklersin diyen olmus muydu daha önce...._Death_ demiş ki:ah ttnet ah keşke ttnet in hızı çok güzel olsada birtane extraloob serveri açsak ah be ah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ya biliyorum ama bi ah çekmeserkan258 demiş ki:cok beklersin diyen olmus muydu daha önce...._Death_ demiş ki:ah ttnet ah keşke ttnet in hızı çok güzel olsada birtane extraloob serveri açsak ah be ah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uzaydaserkan258 demiş ki:sen bana oraya tasınıcak parayı bütün maddi desteği sağla ben biriyle giderim ama o kadar para vericek delikanlı nerdet1907 demiş ki:Buldum bbirinz chine tasnını o kursun serverı ( akıllı olcak yalznız ) mesela ben gidersem pvp turnuvası duzenlerim kazanın uc kısıyı istedigi sun +9 set![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
t1907 demiş ki:bi kagıda 6 rakam yazıon sanslıysan 1 - 5 trilyon ssansızsan 1 - 5 ytl![]()
![]()
ewt japonlar çok akıllıDefance demiş ki:bu adamlar koreli bunlarda akıl yoq japon olsalardı çözmüşlerdi şimdiye
serkan258 demiş ki:sen bana oraya tasınıcak parayı bütün maddi desteği sağla ben biriyle giderim ama o kadar para vericek delikanlı nerdet1907 demiş ki:Buldum bbirinz chine tasnını o kursun serverı ( akıllı olcak yalznız ) mesela ben gidersem pvp turnuvası duzenlerim kazanın uc kısıyı istedigi sun +9 set![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
öylesini uzayda dahi bulamassınmahmah002 demiş ki:Uzaydaserkan258 demiş ki:sen bana oraya tasınıcak parayı bütün maddi desteği sağla ben biriyle giderim ama o kadar para vericek delikanlı nerdet1907 demiş ki:Buldum bbirinz chine tasnını o kursun serverı ( akıllı olcak yalznız ) mesela ben gidersem pvp turnuvası duzenlerim kazanın uc kısıyı istedigi sun +9 set![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
headbang2ft9 headbang2ft9
Bırak Team Speak i Onlar Konuşsun Bi Bok Anlamzsın Satefatihy93 demiş ki:TeamSpeaka Nerden Giricez beyler bilen biri anlatsında bizde bakalım nasıl gidio herşey
katılıyorum... detectivet1907 demiş ki:Seviye !!
banada oluo bu olaykingbaba demiş ki:beyler sanırım server updates edılıyor psroya tıkladıgımda baya beklıyorum yazının cıkmasını 15 mart kadar sürmesın bu olay Crying or Very sad Crying or Very sad