Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
serkan258 demiş ki:
_Death_ demiş ki:
ah ttnet ah keşke ttnet in hızı çok güzel olsada birtane extraloob serveri açsak ah be ah :lol:
cok beklersin diyen olmus muydu daha önce.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ya biliyorum ama bi ah çekme:D aslında yapılarbilir bazı arkadaşlar var başka türkiye dışında yerde oturanlar var onlar kursun olmazmı ama en az 10000kb olması lazım hızın nerde bizde 100000 olursa 0 lag olur:D

Server
Takımı
Galatasaray
serkan258 demiş ki:
t1907 demiş ki:
Buldum bbirinz chine tasnını o kursun serverı ( akıllı olcak yalznız ) mesela ben gidersem pvp turnuvası duzenlerim kazanın uc kısıyı istedigi sun +9 set :lol:
sen bana oraya tasınıcak parayı bütün maddi desteği sağla ben biriyle giderim ama o kadar para vericek delikanlı nerde :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uzayda :lol: headbang2ft9 headbang2ft9

TeamSpeaka Nerden Giricez beyler bilen biri anlatsında bizde bakalım nasıl gidio herşey

serkan258 demiş ki:
t1907 demiş ki:
Buldum bbirinz chine tasnını o kursun serverı ( akıllı olcak yalznız ) mesela ben gidersem pvp turnuvası duzenlerim kazanın uc kısıyı istedigi sun +9 set :lol:
sen bana oraya tasınıcak parayı bütün maddi desteği sağla ben biriyle giderim ama o kadar para vericek delikanlı nerde :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

oraya gidene kadar çinceyı ogrenın ark edının ordan soyleyın bı server kursunlar :lol:
bızde buradan oynayalım he he Razz Razz

mahmah002 demiş ki:
serkan258 demiş ki:
t1907 demiş ki:
Uzayda :lol: headbang2ft9 headbang2ft9
öylesini uzayda dahi bulamassın :mrgreen: :lolmuch: :lolmuch: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TeamSpeaka Nerden Giricez beyler bilen biri anlatsında bizde bakalım nasıl gidio herşey

Gm ler şuanda ordan konuşuolar bizde girip bi bakalım nereye kadar gelmişler

beyler sanırım server updates edılıyor psroya tıkladıgımda baya beklıyorum yazının cıkmasını 15 mart kadar sürmesın bu olay Crying or Very sad Crying or Very sad

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt