Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
emre67380 demiş ki:
normal launcher la açacaz sockscap deil ve pw hatası vermesinin sebebi port tur orda dediğim portu yap öle dene yoqsa ıd pw yanlış dio:D

Çok saol arkadaşım.

Bu arada bi tiyo eğer üyelik yanlış diyorsa honkongların hepsi i 1280 ipsiyle deneyin elbet birinde doğru der.

WeAre

Buralıyım
ya bende ok çıkıyo ok diyorum 3 kutucğu işaretliyrum masaüstünden oyuna tıklıyorum update hatası alıyorun neden acaba

ilk olarak o programs... kutucuğu işaretleyin server ı seçin port u seçin sonra acc. ve psw yazınca test e basın china server .. ok dicek o zmn olmuş demektir sonra test in sağ tarafındaki kutucuğa ok diyin launcher dan girin extraokk

ganigani demiş ki:
_Death_ demiş ki:
ganigani demiş ki:
yalnız site ipimizi falan görüyo sakat bi iş değil dimi bu
şuanda sanki mesela google la giriyoz oda görüyo ya kafaya takma
nes ebişi olmaz inş.ama yanlış diyo benim şifreme program Question
benim kide yanlış diyo gıcık oldum programa onun yüzünden 3tane hesap açtım şifrelerini bile unuttum :mrgreen: :mrgreen:

ganigani demiş ki:
_Alone_ demiş ki:
Beyler wrong pasaword fln diyo YANİ? Rolling Eyes :lolmuch: :mrgreen:
aynen banada öle diyo
Yanlış diyormuş yani hong kong 8 e kadr 1280 liyle dene illa birisi doğru çıkar benim tek sorun var herşey tamam herşey tam oyunu açıyorum undergraund hatası Rolling Eyes

_alpoza_ demiş ki:
ilk olarak o programs... kutucuğu işaretleyin server ı seçin port u seçin sonra acc. ve psw yazınca test e basın china server .. ok dicek o zmn olmuş demektir sonra test in sağ tarafındaki kutucuğa ok diyin launcher dan girin extraokk
İşler O Kdr Kolay Diil Hepsini Yapıon Accaunt Hatası Verio Ok çıkıo Ok dioz undergoinngg ahanda şakk :mrgreen:

bende olmuyor ama galiba 2.charımı sokmak istediğim için.şuan sockscapla oyundayım 2.charımı burdan sokmak istediğim için olmuyor heralde.bu arada honkongu usa-eurupa yapın düzeliyo extraokk

fatihy93 demiş ki:
_alpoza_ demiş ki:
İşler O Kdr Kolay Diil Hepsini Yapıon Accaunt Hatası Verio Ok çıkıo Ok dioz undergoinngg ahanda şakk :mrgreen:
Yaw üyelik alıcam orda tel fln diyo üstlerinde ne yazıyo anlayamıyorum biri tek tek yazrsa türkçesini.. Rolling Eyes

bak en üstteki acc alttakiler pw ikisinide aynı yapıosun(biliosundur) ben bi e mail doldurdum bi msn bi de şifrei tmmdır headbang2ft9

Walla bilmediğim yerleri asdf yaptım gitti kabul etti oyuna giriyorum şuan.. :mrgreen:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt