Sad programı kapamadn dcverdi

emre67380 demiş ki:normal launcher la açacaz sockscap deil ve pw hatası vermesinin sebebi port tur orda dediğim portu yap öle dene yoqsa ıd pw yanlış dio![]()
şuanda sanki mesela google la giriyoz oda görüyo ya kafaya takmaganigani demiş ki:yalnız site ipimizi falan görüyo sakat bi iş değil dimi bu
nes ebişi olmaz inş.ama yanlış diyo benim şifreme program Question_Death_ demiş ki:şuanda sanki mesela google la giriyoz oda görüyo ya kafaya takmaganigani demiş ki:yalnız site ipimizi falan görüyo sakat bi iş değil dimi bu
aynen banada öle diyo_Alone_ demiş ki:Beyler wrong pasaword fln diyo YANİ? Rolling Eyes![]()
![]()
benim kide yanlış diyo gıcık oldum programa onun yüzünden 3tane hesap açtım şifrelerini bile unuttumganigani demiş ki:nes ebişi olmaz inş.ama yanlış diyo benim şifreme program Question_Death_ demiş ki:şuanda sanki mesela google la giriyoz oda görüyo ya kafaya takmaganigani demiş ki:yalnız site ipimizi falan görüyo sakat bi iş değil dimi bu
o zmn acc ta bir problem var ben aldım yaptım şimdi oyunda çıkıp denicem ama olması lazım acc pw doruysa Rolling Eyesganigani demiş ki:aynen banada öle diyo_Alone_ demiş ki:Beyler wrong pasaword fln diyo YANİ? Rolling Eyes![]()
![]()
Yanlış diyormuş yani hong kong 8 e kadr 1280 liyle dene illa birisi doğru çıkar benim tek sorun var herşey tamam herşey tam oyunu açıyorum undergraund hatası Rolling Eyesganigani demiş ki:aynen banada öle diyo_Alone_ demiş ki:Beyler wrong pasaword fln diyo YANİ? Rolling Eyes![]()
![]()
İşler O Kdr Kolay Diil Hepsini Yapıon Accaunt Hatası Verio Ok çıkıo Ok dioz undergoinngg ahanda şakk_alpoza_ demiş ki:ilk olarak o programs... kutucuğu işaretleyin server ı seçin port u seçin sonra acc. ve psw yazınca test e basın china server .. ok dicek o zmn olmuş demektir sonra test in sağ tarafındaki kutucuğa ok diyin launcher dan girin extraokk
Lag Varmı Bari_alpoza_ demiş ki:en iyisi oyundan çıkıp denemiyim kalırım sonra ortada![]()
Yaw üyelik alıcam orda tel fln diyo üstlerinde ne yazıyo anlayamıyorum biri tek tek yazrsa türkçesini.. Rolling Eyesfatihy93 demiş ki:İşler O Kdr Kolay Diil Hepsini Yapıon Accaunt Hatası Verio Ok çıkıo Ok dioz undergoinngg ahanda şakk_alpoza_ demiş ki:ilk olarak o programs... kutucuğu işaretleyin server ı seçin port u seçin sonra acc. ve psw yazınca test e basın china server .. ok dicek o zmn olmuş demektir sonra test in sağ tarafındaki kutucuğa ok diyin launcher dan girin extraokk![]()