![]() |
nuk3r saolda oyle dedil anlatamadım PS de yerlerine geliyor ok ama İmza ya koycunca resimleri Sad Boyle oluyor Evil or Very Madnuk3r_tr demiş ki:taşıma imleciyle yerleştirirken klavyedeki yön oklarını kullan Wink
Eyw saol Wink olmassa eskisini koyarız sorun deil extraokknuk3r_tr demiş ki:o zaman o kısmı keserken beyaz yerleri de alıyosun (sorunu pek anlayamadım kusura bakma yardım etmeye çalışıyorum yinede =) )
PS OTO YERLESTİRİYO OK ama imza OTO yerlestirmiooTheMyth_ demiş ki:ben anladım sorunu galiba ps oto yerleştiriyor onu mu demek istiyorsun oynatırken yerlerine kendi kendine yerleştiriyor o demi Rolling Eyes
nuk3r_tr demiş ki:imzandaki vers. yazısını da silsene komik durmuş![]()
Bak bakalım nasıl olmusnuk3r_tr demiş ki:imzandaki vers. yazısını da silsene komik durmuş![]()
"E"xtra "L"oobTheMyth_ demiş ki:El fourm ???![]()
sekice ve güzel olmuşxtollgax demiş ki:"E"xtra "L"oobTheMyth_ demiş ki:El fourm ???![]()
npam sıgmadı aehuaeuh
ahahaha bu komedi olmuş işteTheMyth_ demiş ki:El fourm ???![]()
Hmm gorebildigini bilmiyodum Neutral Yeni imza lara dewam o zmmDark_Lord_ demiş ki:Valla ben EL'den Extraloob'u çıkaramadım , EXL yazsaydın bari
Hadi onu geçtim resme neden üye ol linki koydun ki Razz Üye olmayan kişi zaten forumu göremez dolayısıyla imzanı da göremez.Sadece forum üyeleri görebilir , e onlar da zaten bi daha üye olmaz Razz
İmzana bi daha el at derim benAma yüzeysel olarak güzel olmuş extraokk