biran önce çiksa
ibot la runclient le giriyorsan bendede aynisini yapiyor pc ye res at duz gir.dranzerr demiş ki:kardesım ben normal botsuzda gıremıyorum nedense. sroyu guncelledım fakat hala acmaya kalkınca uyarı verıp sılkroad sıtesıne yonlendırmeye calısıyor start gelmıyor. ama guncelledım neden olabılır?
Basit yapiliyor traing bolumune geliyorsun orada record script yaziyor ona tikla orada record var ona bastiktan sonra nerede kasacaksan git kasma yerine gelince save script yap kayirt eder sonrada cuurent script bolumunden looad new scrip e tiklayip yaptigin scripti sec bu kadar altta pot bolumu var zaten orasini da yaprsin artikDoublePlus demiş ki:Lord_Shadow Script Yapımını Biliyormusun Bunların Söyleyecegi Yok?
Çok İyi Olur KardeşT0XlC demiş ki:belki video anlatımı yaparım.
Hayır kendisi otomatik yapıyor o işiDoublePlus demiş ki:Çok İyi Olur KardeşT0XlC demiş ki:belki video anlatımı yaparım.
Birde Potcuyu fln Bizmi Dolancaz
Saol Bende onu Arıyordum Bazılar Atcıdan Başlıcaksın Diyor ??T0XlC demiş ki:Hayır kendisi otomatik yapıyor o işiDoublePlus demiş ki:Çok İyi Olur KardeşT0XlC demiş ki:belki video anlatımı yaparım.
Birde Potcuyu fln Bizmi Dolancaz
dranzerr demiş ki:evet atcının onunden basLıcaksın
/Güncel.Kemalist demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
iBot Download v1.0.85 [ 26 EKİM 2010 ]
![]()
iBot v1.0.85 ~ Depositfiles
Legend V (Alexandria) Map'leri
Job Cave Maps
Silkroad Online Client 1.271 [ 26 EKİM 2010 ]
![]()
![]()