kardesım ben normal botsuzda gıremıyorum nedense. sroyu guncelledım fakat hala acmaya kalkınca uyarı verıp sılkroad sıtesıne yonlendırmeye calısıyor start gelmıyor. ama guncelledım neden olabılır?

Bu Botun Ayrıntılı Script yapımınıda düzenli bir konuda werirseniz çok İyi Olur şimdiden Kolay Gelsin/ Teşekkürler

dranzerr demiş ki:
kardesım ben normal botsuzda gıremıyorum nedense. sroyu guncelledım fakat hala acmaya kalkınca uyarı verıp sılkroad sıtesıne yonlendırmeye calısıyor start gelmıyor. ama guncelledım neden olabılır?
ibot la runclient le giriyorsan bendede aynisini yapiyor pc ye res at duz gir.
sonra oyuna duz girmemk istersen medya.pk kopyasini al hata verdiginde sro nunn icine at

res atmayı denıyım sabahtır atmıyorm :D sacma gelıcekde neyse saoL yardımın ıcın :)

DoublePlus demiş ki:
Lord_Shadow Script Yapımını Biliyormusun Bunların Söyleyecegi Yok?
Basit yapiliyor traing bolumune geliyorsun orada record script yaziyor ona tikla orada record var ona bastiktan sonra nerede kasacaksan git kasma yerine gelince save script yap kayirt eder sonrada cuurent script bolumunden looad new scrip e tiklayip yaptigin scripti sec bu kadar altta pot bolumu var zaten orasini da yaprsin artik

ya Kemalist admın ne zaman cıkıcak arkadaslar cıkıcak mı yenısı bu ibotun bi sey yazın ya delırcem:D

Takımı
Galatasaray
Henüz çıkmadı,çıktığı an burada bulabilirsiniz :beer:

sonunda be :headbang: ama yakında buda paralı olacak galiba baksana diğerleri 1 saat te çıkarıyo bunlar 10 saat te :)

a yüklemiyo benim pc ya sitede sorun mu var acaba?

Yukarı Alt