Kardeşim bende BSobj hatası veriyor..
Sitede birkaç ilgili konu buldum ama net bir cevap yok.
Eğer çözümü varsa paylaşır mısın?
Şimdiden teşekkürler.

notice1 demiş ki:
Kardeşim bende BSobj hatası veriyor..
Sitede birkaç ilgili konu buldum ama net bir cevap yok.
Eğer çözümü varsa paylaşır mısın?
Şimdiden teşekkürler.
Yeni Versiyon Yayınlandı İBOT'un Fakat Oda Sürekli Hata Raporu veriyor Çalışmayı Durduruyor. Bot ile giriş yapınca ve Bot'da Hata verince Malum Sunucu Baglantısıda Kopuyor Anlamış Değilim. Bugün Sro Yeni Versiyon yayınlamadan evvel İBOT un Bir önceki ( Bugun yayınlanandan Bir önceki ) Versıyonu ıle Sorunsuz Kasıyordum. Hatta 22 Saatlik bi rekorum bile vardı :) Fakat Bugun Cıkan Hem Sro Hem İBOT un Yeni Versiyonları ile Hata üstüne Hata Alıyoruz. Bakalım Sorun Cözebilicekmiyiz :S

Aynen kardeşim
Bende bu botla tam sp kasıyordum ki..
Okuldan dönünce patch gelmiş :)
Neyse bulucaz çözümü de bakalım :S

Aynen kardeşim
Bende bu botla tam sp kasıyordum ki..
Okuldan dönünce patch gelmiş :)
Neyse bulucaz çözümü de bakalım :S

IBOT için Hangi Loader'ı Kullanabılırız Acaba ? Loader ile Oyuna Girme Esnasında ( Örn; Sağ Alt Köşede Cıkan HackShıeld ın Bi anda Kapanması gibi ) Sorun Cıkarmayan Sağlam Çalışan Bi Loader ?

Takımı
Galatasaray
ibot_necessities adlı klasörün içindekileri kurunuz.

tam oyun açılcak fatal errror yiyorum sizce nasıl düzelir bi bilgisi olan lütfen yardım etsin ...

İbot yardım ibotla oyuna giriyorum bota koyuyorum cavede 105+ 3 ,5 dk kasıyor sonra ekrandan gidiyor sro ibot ta (DC from Sever.) yazıyor bazende ekran hatası geliyor , aradabir Baglantınız kesil di diye bir uyarı veriyor ibot ama nettim hızlı pc format yeni attım sizce sorun nerde olabilir

Fast Training Seçeneği işaretli diyil !

slm indirme işlemlerini tamamladım fakat loaderla launch dedikten sonra silkroadın doldurma penceresi açılıyor (hani sag alt köşede çıkan) sonra kayboluyor ancak uzun süre beklememe ragmen oyun açılmıyor görev yöneticisinden bakıyorum işlemlerde sro client yok windows 7 kullanıyorum botla uyuşmama olasılıgı varmı

araci123 demiş ki:
slm indirme işlemlerini tamamladım fakat loaderla launch dedikten sonra silkroadın doldurma penceresi açılıyor (hani sag alt köşede çıkan) sonra kayboluyor ancak uzun süre beklememe ragmen oyun açılmıyor görev yöneticisinden bakıyorum işlemlerde sro client yok windows 7 kullanıyorum botla uyuşmama olasılıgı varmı
Ayarlarını şu şekilde yaparsan açabilirsin, bende çok uğraştım sonunda buldum. :coffee:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bendeki loader edxsilkroadloader3 beta 5i indire bilecegim topicki verebilirmisin

1. Redirect'i yapsan yeterli 2sinide yapmana gerek yok... edx loaderı forumdaki konulardan bulabilirsiniz..

Yukarı Alt