offf benimki en zor grup
ama tazmania tatilde ne etcez 

bunu yazcak daha iyi biyer bulamazdın yani extraokkvelit demiş ki:arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz
benim troy serverinde oyuncum var
oyuna girince bana bu hatayı veriyor ve ne olduğunu bilmiyorum:
The user is alread connected. in a case that the user was forced to exit due to error. it can be checked as still connected. please try again 5 minutes later.
Murderer77 demiş ki:extraloob demiş ki:iyi de biz uefa değiliz ki sizleri nasıl takip edeceğiz en ideali karşılılı güven sayesinde maç oynayacaksınız istediğiniz günde ve saatte skoru ss atacaksınız bu kadar basit bütün bu işlemleri malesefe bizler yapamayız.
Mesela Deki C Grubunun Maclari 25 Agustos Cuma Gunu Saat 21:00'de Oynanacaktır.Haber Vermeyip Gelmeyen 6:0 Yenilecektir.Haber Verip Gelmeyenin Maci Baska Gun Oynanacaktir.Eğer Biri Derse Ben Bunu Okumamıştım. O Zaman Takip Etseydin Dicez. Herkesin Peşindenmi Koşturcaz. Extra Sen Yazarsin Okuyon Okur.
ya yoklar ya om den yazıorum cewap yok buraya yazıorum gene cewap yok ne biçim işdir ya 2 kişiye tarıh werdım bekledım bekledım 1/2 saat kımse yok yaXEM demiş ki:nacru bekledim ama yoktun neden ????
gel yapalım hadi ?GLaViE_KiNG_ demiş ki:bizim gruptan şuan maçı yapalım diyen varsa gelsin bekliyorum bi de skorun ss mi çekcez?
ok ama ss yi sen çeksen olur mu?ben internet cafedeyimde Rolling EyesXEM demiş ki:3 maç yaparım ss koyarız gllerin toplamı sonuç olur ok ???