Server
Flora
Takımı
Galatasaray
16 Eylül Pazar Saat : 20:00

son süredir bu zamana kadar bütün maçlar oynanmış olacaktır.

extraloob demiş ki:

extra mac tarihlerini senin koyman gerekmiyormu. maclarda izleyici hakem bile olması lazım. mac saatlerini hep senin vermen gerek millet kendi arasında yaparak puanlama olmaz

extra eğer siz yapmassanız bi fixtur bu turnıva başlamadan biter kmsenn maç yapacağı yoq

M@trix demiş ki:
extraloob demiş ki:

extra mac tarihlerini senin koyman gerekmiyormu. maclarda izleyici hakem bile olması lazım. mac saatlerini hep senin vermen gerek millet kendi arasında yaparak puanlama olmaz
aynen katiliyorum extraokk

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
iyi de biz uefa değiliz ki sizleri nasıl takip edeceğiz en ideali karşılılı güven sayesinde maç oynayacaksınız istediğiniz günde ve saatte skoru ss atacaksınız bu kadar basit bütün bu işlemleri malesefe bizler yapamayız.

Liu

rank8
oguzdinho 26 agustos pazar saat 20:00 uygundur hadi başlayalım artık ya bıde demişiniz extra sen ayarla okan abinin bi yıgın işiwardır sız yapın onu artık okadar emek harcadı sitede bole bi oyun hazırladı gerisinde size sadece maç tarihini ayarlayıp maç yapıp buraya ss koymak e bunuda yapın artık yafff extraokk

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hadi artık gruplardan çıkında bizlerde maçlarımızı yapalım ama sizleri bekliyorum Cool

extraloob demiş ki:
iyi de biz uefa değiliz ki sizleri nasıl takip edeceğiz en ideali karşılılı güven sayesinde maç oynayacaksınız istediğiniz günde ve saatte skoru ss atacaksınız bu kadar basit bütün bu işlemleri malesefe bizler yapamayız.

Mesela Deki C Grubunun Maclari 25 Agustos Cuma Gunu Saat 21:00'de Oynanacaktır.Haber Vermeyip Gelmeyen 6:0 Yenilecektir.Haber Verip Gelmeyenin Maci Baska Gun Oynanacaktir.Eğer Biri Derse Ben Bunu Okumamıştım. O Zaman Takip Etseydin Dicez. Herkesin Peşindenmi Koşturcaz. Extra Sen Yazarsin Okuyon Okur.

Yukarı Alt