tan

rank8
sakso yapmaz ama sana cok pıs sakso cektırır haberın olsun agzımı bozdurdunuz benımde ula sızı ters cevırım duz sakxoya verırım :lolmuch:

GaLaHaD demiş ki:
__AwRiL_ demiş ki:
walla sıradakini sen bizden iyi bilirsin lancelot a bir aşı iyi gider masrafı neyse ben karsılarım hatta elimi cebime atmısken senide aşılatayım ne olur ne olmas .aslında havlayan kopek ısırmaz ama hayvan işte bu napcagıı belli OLMAZ!
senden ala tükürdüğünü yalayan köpek mi olurmuş ? bir köpeğin en iyi yaptıgı şeyi yapıyorsun ve YALIYORSUN!

SAKSO YAPAR MISIN ?
kişi kendinden bilirmişşşşşşş sen cok yaladın galiba

GaLaHaD demiş ki:
TURKIYE guildi olarak Allah düşmanı gavurların guildi AfterMath a savaş açıyoruz. Savaşı kabuL etmiyorLar çünkü Türk guiLdLerinin güçLü oyuncuLarını yanımıza aLıp meydan okuduk!

BigBoss

Paladin

Leth4L

Atom

AkiroN

ve beLki hatırlayamadıgım daha bir çok isimle kurdukları PT isimlerine "FCK ALLAH FCK MOHAMED FCK ALL TURKS " gibi ibareler yazan şerefsizlerle war yaptık. Bizi yendiler ama yenilgimizin nedeni onların iyi oyunu filan değildi. HYSTERIA denen kendini begenmişler toplulugu tarafından desteklendiler ve kazandılar. LAG ın da etkisi çok büyük oldu ama en büyük neden HYSTERIA nın Türk-Gavur savaşında Gavur tarafına geçmesi ve şimdi de _ACID ın açtıgı "Nooob Hercules " konusunda ki "Türkler neden birleşmiyor" sözlerinde ki PALAVRALARDIR...

HYSTERIA nın kaç yüzü var ? HYSTERIA dan yanıtlayacak biri var mı ? Madem şimdi Türklere birleşin çağrısı yapıyorsunuz! Nasıl olur da Türklerin yabancılarla yaptıgı bir guild war da yabancıların safında savaşa giriyorsunuz?

HYSTERIA bu mu gerçekten ????

-------------------------

Ve önemli not:
Savaş bittikten sonra nickini iyi hatırlayamadıgım birinin başlattıgı ardından GlavieR ve Ryo nun da eşlik ettiği şu sözün altından HYSTERIA nasıl kalkacak ? " All Turks S.ck My D.ck " Bu sözü üstünüze alındınız mı HYSTERIA dakiler ? Yoksa siz Türk değil misiniz????
hade diger 4 kişiyi birascık anladım ama Leth4L in neresi guclu benden 2 lw yuksek bana 2 k zorla vuruyor

GaLaHaD demiş ki:
NERWAGUS demiş ki:
sen yalan soluyorsun RYO ve glavier o gun hic kufur etmediler hem onlar oyundaki bi cok turkten daha iyi arkadas kufur eden union dısından 1 2 kisi vardı onlarında cevabını ben verdim ayrıca biggbosu o kadar abartma
BigBoss un ne oldugunu hepimiz çok iyi biliyoruz... Hem charını hem kişiliğini biliyorum onun! Server ın en kral adamlarından birisidir. 80 lvl charının sifresini arkadasına verebilecek kadar da oyuna deger vermemiş birisidir... O kadar birbirinizi sevdiginizi söylersiniz. HYSTERIA da kaçınızın şifresi öbüründe de var ?
+
Yalansa yalan de. BigBoss u indirmek için HERCUL_ ve MuratGul den destek almıyor muydun ? Yalansa yalan de! 80 lvl iken Leth4L e kesilmedin mi ? Yalansa yalan de! Biz kimin kral , kimin krallıga hevesli oldugunu iyi biliriz.
+
Ryo ve GlavieR war bittikten sonra BigBoss ile pvp ye girdi. 2 ye bir anca alabiliyordular tıpkı senin gibi ve BigBoss her yattıgın da küfür ettiler. Elin gevurunu nasıl da savunursunuz dimi yaaa.... SaSuKe ye sor bakalım etmişler mi etmemişler mi ? Çünkü BigBoss charından bizzat kendim sordum ona " Ryo - GlavieR ve diger Noob un ettiği küfürler kime sence?" diye... "All Turks S.ck My D.ck" küfürünü üstüne alındın mı SaSuKe?" diye sordum ona ve _ACID a...

Bu geçmişte kaldı. Turklere kızıp yabancılarla birlik olmak bir hatadır bence. Sebebi ne olursa olsun! Eger siz TURKIYE guildine kızıp aftermath a geçiyorsanız yuh olsun derim. HYSTERIA ile de meydan okuyabilirdiniz değil mi. En azından o küfürler edilmezdi...

yeri gelince kabaran turkluk damarınız o gun ve hala nedense o lafların üstünü örtmeye çalışıyor. Bu ne perhiz bu ne hoşaf? keşke SS çekseydim dicem ya boşwerin onu da.

Bugün yanınızda olanlara fazla güvenmeyin yarın karşınızda görürsünüz. AmyLee nin gobalden dedigi gibi " dün birbirine ana avrat küfür edenler bugün kanka olmuş" - ACID_ ve Leth4L in barışmasına tepkisi buydu.

Daha romanlar yazarım bu oyunla ilgili. Biz anlaşılmadık bi türlü. Herkes kendini haklı görüyor çünkü. Kimse kendinden hata aramıyor! "Biz Nerde Hata Yaptık ? " diye soramıyor hiç kimse kendine . Bu soruyu kendine sorup , kendi hatasını görüp bunu açıklamak ta cesaret ister işte. Ben hatalarımdan ders çıkarıyorum ya siz???

Kendi hatalarımı bir bir şuraya sayabilirim ! Ya siz ?
puahahhah ayaklarımıda gıdıklada daha cok guleyim bareeeee ...ÇOK GÜSEL FIKRA YASMISSIN gülmekten YARILDIM ....:lol: Leth4L benden 2 lw yuksek olmasına ragmen beni kesemiyor 80 lw olunca _ACID onu heaven lion shoutla keser :lol::D..bosuna kral olcam die sevinmesin.. ama korkma be Leth4L gecer acısı :lol:

ne kesmesi be olm canımı yarıya bile zor getirio :lol: onun charında vitamin eksikligi var :):)

ben olsam bende almam :lol: kacıncı el oldugu belli deil 1 kere vuruon silah ortadan ikiye ayrılıyor:D

__AwRiL_ adam senden 2 lvl yüksek seni kesmio die demediğini bırakmadın hybırd o adam dikkatini çekerim...

bende senden düşüğüm pvp yapmaya her zaman hazırım...

bu arada herkes sütten çıkmış akkaşık kimsenin bi hatası bi kusuru yok.....

HYSTERİA guild i masteri olan(_ACID) sen hiç küfür etmessin hiç taraf tutmassın hiç bi hatan hiç bi kusurun olmaz dimi? haklı haksız senin için önemli dimi peygamber gibi adamsın dimi?

eğer öyleysen sana dicek tek bişeyi var=== hade len!

her insanın hatası olur bunu bilen ve düzelten kimse o benim için değerli bi insandır..

fakat kabul etmeyen kimsede onu insan yerine koymam

bu (oyuna) kendini çok kaptıranlara sesleniorum!

pskiyatrise görünün!

benim lafım 2 lw yuksek die deel msn imi caldıgı için hem gelsene sende pvpye ama suan bende lag var lag gecince gelde kapısalım
ben sana ana avrad sövim msn ini calim yapılcak olan butun kotulukleri yapim sonra 1 özur diliyip barısalım? hazmede bilcekmisin bunu soylermisin????

tan

rank8
PC_kopat demiş ki:
__AwRiL_ adam senden 2 lvl yüksek seni kesmio die demediğini bırakmadın hybırd o adam dikkatini çekerim...

HYSTERİA guild i masteri olan(_ACID) sen hiç küfür etmessin hiç taraf tutmassın hiç bi hatan hiç bi kusurun olmaz dimi? haklı haksız senin için önemli dimi peygamber gibi adamsın dimi?

her insanın hatası olur bunu bilen ve düzelten kimse o benim için değerli bi insandır..

pskiyatrise görünün!
kimse sutten cıkmıs akkasıkda degıldır herkezın hatası vardır _ACID kufur edıyo etmem demıyo ama senın yada lethal gıbı degıl ana bacı katmadan pskiyatrise biz degıls enın gorunmen lazım bırkerede detective

özür dilemek erdemdir özür dilemek herkesin hacı deil

düşman ola bilirsin fakat bu sana onu aşşağılamayı küçümsemeyi hakettirmiyo

zaman ve yer söle pvp için

tan

rank8
PC_kopat demiş ki:

canın cok ıstıyosa gel yapalım pvp sımdı ıstersende sonra ?

tan demiş ki:
PC_kopat demiş ki:

pskiyatrise görünün!
kimse sutten cıkmıs akkasıkda degıldır herkezın hatası vardır _ACID kufur edıyo etmem demıyo ama senın yada lethal gıbı degıl ana bacı katmadan pskiyatrise biz degıls enın gorunmen lazım bırkerede detective
ANA BACI KÜFÜR Ü BEN Mİ EDİOMUŞUM?
BANA KÜFÜR EDİLMEDİKÇE BEN KÜFÜR ETMEM
ANABACI HİÇ ETMEM
ANA EN KUTSAL VARLIK BUNU UNUTANLAR VAR
_ACID BANA KÜFÜR EDERKEN BEN ONA TEK KÜFÜR ETMİŞSEM
TMM DİCEM BEN ANA BACI KÜFÜR BAZIM
EN PİSLİK İNSAN BENİM EN ADİ EN DÜZENBAZ....

tan demiş ki:
PC_kopat demiş ki:

canın cok ıstıyosa gel yapalım pvp sımdı ıstersende sonra ?
yarın sabah saat 7:00 da!

Yukarı Alt