ya kardesim laftan sözden anlamıyorsan ben sana ne anlatıyım daha.. söledim diyorum adama ks yapar ve yapmaz orası ona kalmıs artık.. adama ks yapma diye yalvarıyım mı... madem ki o kadar sıkıntı veriyor gitsende baska bir eyerde kas.. bize ks yapılınca biz öle yapıyorruz... yeter artık uzatma biseyi yaw...

bu arada iyiyim ghost_spy :lol:
sen ansılsın... guilde gelmek istersen yine gelebilirsin kapımız acık her zaman...

Only4yOu demiş ki:
üstteki resimde görülen vatandas

nick yaklasık ; hardcoremag3

ishadelerde kasarken gelip kastıgım yere bi güzel yerleşip attack vermeye başladıgım her moba ks yaptı

ks yapma die baştan uyardım

adam başka yere git filan dedi ben geldim buraya sabahtan beri kasıyorum diyince o zaman gitme dedi ve ks e devam etti

janisary nin nickine ulastım burdan
ve durumu anlattım guildden uyardıgını ama cevap gelmediğini afk olabileceğini söledi ( resimden anlasıldıgı gibi adam afk değil) ve ks e devam etti ve su anda bıkkınlık noktasındayım
tepkin cok fazla olmus benim kara listeye aldigim nickleri bi gorsen ooo Shocked uyariyorum adam sende yap beni alakadar etmez diyo turk bak diyorum ilerleyen levellerde yardimci olcaz birbirimize diyorum yok senin yardimina ihtiyacim yok diyo peki eyw. diyom bende ne diyim

ama gel gor 70+ 80 lwllerde arkamdan sen turksun turk turke bunu yaparsa dicegi gunleri bilmeyen insanlar var benim yaptigim gibi yap sen kara listemi aliyon pk mi oluyon nasi yapmak istiosan öle yap

ya gercekten en sevmedigim sey budur : gorurusun oOOooOOooOOO70lık adamlqarı cagıracam demelerıdır
nden baskalarına guwenıosun bunu anlamıyorum neden !tek b asına yuap pwpnı o sana tek atar sende ona !

İŞTE BrotherS bölee En küçük bişiyde hemen war war war !!! Şimdie kadar AY_YILDIZ ın kimseylee bi sorun u olamadıı Bi adam ks yapıyo die war istenirmii ? !

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
26 ağustos pazar 17:00 da Donwhang Southgatte jangana SAVAŞA HAYIR yürüyüşü var hepinizi bekliyoruz.

muratko193

Öğretiyorum
Arkadaslar unıon Alımlarımız Ve Oyuncu Alımlarımız Tum Hızıyla Devam Ediyor 3 lvl ve uzeri unıonlar 42+ oyuncuları bekleriz..

Selametle..

Yukarı Alt