itirad ediyorum 8.sınıfta iken hocaya hep soru götürürüdük ölesine bır kere hoca soru çözerken hocanın sütyeni gördüm kırmızı idi mukemmel bir acı vardı :mrgreen:

Yaptığım en kötü şeylerden biri masum insanların phpbb sitelerini vbullettinleri hacklemek olmuştur.Sanki bi site hackleyince itibar kazanırdık.Biraz geç oldu ama olsun.Artık geçti benden...

hacker__ demiş ki:
Yaptığım en kötü şeylerden biri masum insanların phpbb sitelerini vbullettinleri hacklemek olmuştur.Sanki bi site hackleyince itibar kazanırdık.Biraz geç oldu ama olsun.Artık geçti benden...
iihihihih en kötüsü bumu :lolmuch: bende yaptım zamanında ama en kötüsü bu değildi XD :mrgreen:

12 yasinda sevgilim le xxx biraz fazla erken olmustu sonra kizin ailesi fln ogrenmis yazik olmustu kiza

+1 .. bende kediLeri sewmem ama bi tanesini yoLun ortasına doqru kowaladım üzerınden RenauLt toRos qecti .. o qünden sonra urasmamaya yemin ettim .. :lolmuch:
HeLe iki ayakLı nankör kediLeri hiç ama hiç sewmem .. bi qün birinide yoLa doqru kowaLıcam az kaLdı .. :lolmuch: :lolmuch:

sahilde kurbağaları yakalayıp canlı canlı keserdik Confused neden kestiğim hakkında hiç bir fikrim yok Confused

Yukarı Alt