![]() |
Harbiden kotumus yaa :) evet devamJigsaw demiş ki:Nerdeyse eşim olcak kızı SRO, Film falan derken kaptırmam..
11 yasinda sigarayi nasil tutuyordun :)LibLib demiş ki:11 yasimDa Sigaraya basLadim detective
bende cips araklardımnuk3r_tr demiş ki:hiçbiriniz sölemeyin ben sölerim
2. sınıftayken fln bi market vardı günah olduğunu bilmiodum arada bi çikolata alıodum kul hakkını öğrendikten sonra tövbe ettim şu an çok pişmanım Crying or Very sad Crying or Very sad
Ahaha ben okulda kantinde falan hep sakız alırdım para yoksa oluncu camdan içeri fılatıverirdim bi bozukluk._ExTaSy_ demiş ki:bende cips araklardımnuk3r_tr demiş ki:hiçbiriniz sölemeyin ben sölerim
2. sınıftayken fln bi market vardı günah olduğunu bilmiodum arada bi çikolata alıodum kul hakkını öğrendikten sonra tövbe ettim şu an çok pişmanım Crying or Very sad Crying or Very sadama bende tobe ettım ama en kotu sey bu deıl be
en kotusunu ben yaşadım heralde pilatonik aşk be iç tavsiye etmem karşıdan bı ılgı gormeden kendınızı kandırmayın Wink
harbi kötüymüş bearammstein92 demiş ki:ben söleyem
benım bi itim war kurt..
arklarla dolastırıken sokakta bi kedi gördük kafasına da bi poşet wardı poseti cıkaramıyordu her yere carpıp duruodu sonra benım iti cıldırmaya basladı.
bi bıraktım kedinin kafasını bi tuttu salladı salaldı hawaya bıraktı we öldü Rolling Eyes Rolling Eyes
Bunun kötü bişey olarak değerlendirmese sonu pat ile biten tüm ruh hastalıkları onda var demektir. (Bkz. Psikopat, Sosyopat ... )anwhere07 demiş ki:harbi kötüymüş bearammstein92 demiş ki:ben söleyem
benım bi itim war kurt..
arklarla dolastırıken sokakta bi kedi gördük kafasına da bi poşet wardı poseti cıkaramıyordu her yere carpıp duruodu sonra benım iti cıldırmaya basladı.
bi bıraktım kedinin kafasını bi tuttu salladı salaldı hawaya bıraktı we öldü Rolling Eyes Rolling Eyes
1. sınıftan 6. sınıfa kadar bi kızı sevdim ve kızın 6. sınıfta haberi oldu_ExTaSy_ demiş ki:bende cips araklardımnuk3r_tr demiş ki:hiçbiriniz sölemeyin ben sölerim
2. sınıftayken fln bi market vardı günah olduğunu bilmiodum arada bi çikolata alıodum kul hakkını öğrendikten sonra tövbe ettim şu an çok pişmanım Crying or Very sad Crying or Very sadama bende tobe ettım ama en kotu sey bu deıl be
en kotusunu ben yaşadım heralde pilatonik aşk be iç tavsiye etmem karşıdan bı ılgı gormeden kendınızı kandırmayın Wink
Bizim serviste 7. sınıftayken ben hep görürdüm 2. sınıfa giden iki velet sürekli oynaşırdı zuhahaha ne komikti yaw. Küçücük çocuk kız buluyo ben anca kızları dikizliyom.nuk3r_tr demiş ki:1. sınıftan 6. sınıfa kadar bi kızı sevdim ve kızın 6. sınıfta haberi oldu_ExTaSy_ demiş ki:bende cips araklardımnuk3r_tr demiş ki:hiçbiriniz sölemeyin ben sölerim
en kotusunu ben yaşadım heralde pilatonik aşk be iç tavsiye etmem karşıdan bı ılgı gormeden kendınızı kandırmayın Winkdaha küçüğüz dedi
![]()