hiç unutmam günlerden salı askere gitmeden 2 sene önce falan sıfır bi araba almıştık araba daha 15 günlüktü can sıkıntısı biraz gezmeye çikim dedim çıtırdan müzik çalıyor ben arbada mayışmışım o sırada yanımda bitane zibidi bitti hareket çekti bende gençlik tabi hemen gaza geldim gelmez olaydım istanbuldakiler bilir sefaköy E-5 ten şirin evlerekadar kapıştık neyse verdim eline
(arabasını) baktım hala peşimden geliyor biraz daha bastık makaslar birbiri arkasına ve olan oldu gözüme kestirdim 2 araba arasını tam giricem öndeki araba fren yaptı bende yaptım ama durmadı
arkadan salam bi şekilde koydum buna, benim far kaput çamurluk pert,sanki başımdan kaynar sular döküldü aradık polisi tutanak falan tuttu çektim arabayı servise münübüsle döndüm eve,içeri girdim baba kaza yaptım arabayı servise bıraktım dedim işte hayatımın en kötü günlerinden biri
ama helal olsun pedere hiç bir şey demedi yüzüme ama içinden kim bilir neler demiştir hiç bu kadar mahcup olmamıştım
allah herkezi kazadan beladan korusun size tavsiyem kesinlikle gaza gelip hız yapmayın arkanızda bırakıcaklarınızı düşünün bu size bir abi yada arkadaş tavsiyesi