Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
warriorlar sadece fiziksel vurmasın diğer çarlara uygulanabilecek güzel magical gibi skiller olmalı(lure skili gibi ama karakterlere basılan), wizardlar stafflarıyla fiziksel atak yapabilsinler iyi ya da kötü bu şekilde bi kaç tane skill olmalı, walock holy spell olunca stun hariç defans düşüren bütün büyüleri tutturamıyo, holy spellin büyü tutmama özelliği %80 falan olsun, bardda biraz daha fazla atak skilli olmalı aynı şekilde warlockda ve roqueda da , çünkü çok skill olmadığı için ezik skilleri kullanmak zorunda kalıyoruz, warriorun üstünlüğü biraz azaltılmalı ya da çinli karekterler güçlendirilmeli özellikle int olan karekterler, 7/24 pvp yapabileceğimiz bi alan olmalı battle arena tarzında ve pvpde aldığımız hesaba ait bi pvp puanı olmalı böylece oyunun iyileri punala belirlenmiş olur, çoğu kişide +10lar var bizde ise +6 bile zor yapıyoruz + basma özelliğini herke yaklaşık eşit olacak şekilde ayarlamalılar ve bota kurmak karekterleri gerçekten çok saçma, bence görev alıp görev yaparak ex ve/veya sp kasılsın bu sistem botları olmayana ya da kendi partisini oluşturacak kadar çarı olmayanlar için çok kötü, kulanıcı hesabı almak kolay olmamalı herkesin yaklaşık 1 kkarekteri olmalı, kullanıcı hesabının id ve şifresi önemli olmalı bunları ilerek hesap şifre değişilebilmeli buda karekter alım satımı çok fazla düşürür ve oyun ticaretten zevk almak için oynayanlarla dolar. kısacası birilerini kolaylıkla diğerlerinden üstünlük sağlayabileceği şeyler olmamalı bu da oyunu bayağı bi zevkli ve farklı kılar. daha varda yeter artık makara:

memati123 demiş ki:
warriorlar sadece fiziksel vurmasın diğer çarlara uygulanabilecek güzel magical gibi skiller olmalı(lure skili gibi ama karakterlere basılan), wizardlar stafflarıyla fiziksel atak yapabilsinler iyi ya da kötü bu şekilde bi kaç tane skill olmalı, walock holy spell olunca stun hariç defans düşüren bütün büyüleri tutturamıyo, holy spellin büyü tutmama özelliği %80 falan olsun, bardda biraz daha fazla atak skilli olmalı aynı şekilde warlockda ve roqueda da , çünkü çok skill olmadığı için ezik skilleri kullanmak zorunda kalıyoruz, warriorun üstünlüğü biraz azaltılmalı ya da çinli karekterler güçlendirilmeli özellikle int olan karekterler, 7/24 pvp yapabileceğimiz bi alan olmalı battle arena tarzında ve pvpde aldığımız hesaba ait bi pvp puanı olmalı böylece oyunun iyileri punala belirlenmiş olur, çoğu kişide +10lar var bizde ise +6 bile zor yapıyoruz + basma özelliğini herke yaklaşık eşit olacak şekilde ayarlamalılar ve bota kurmak karekterleri gerçekten çok saçma, bence görev alıp görev yaparak ex ve/veya sp kasılsın bu sistem botları olmayana ya da kendi partisini oluşturacak kadar çarı olmayanlar için çok kötü, kulanıcı hesabı almak kolay olmamalı herkesin yaklaşık 1 kkarekteri olmalı, kullanıcı hesabının id ve şifresi önemli olmalı bunları ilerek hesap şifre değişilebilmeli buda karekter alım satımı çok fazla düşürür ve oyun ticaretten zevk almak için oynayanlarla dolar. kısacası birilerini kolaylıkla diğerlerinden üstünlük sağlayabileceği şeyler olmamalı bu da oyunu bayağı bi zevkli ve farklı kılar. daha varda yeter artık makara:
arada chne intler güçlendirilsin demişsin ama hep eu'lar açısından konuşmuşsun makara: senin dediğin değişiklikler olmadanda eular zaten yeterince güçlü :byes:

ddnet demiş ki:
1-chn-eu arası güç dengesizliği var mesela cehhem kadar parry olsa crit yemeler...wrriordaki buflar...euda aldığı her damageyi fazla fazla telefi edip üstüne damage almasını engelleyen 1234567890 adet buf ve gene karşıdaki rakibin elini kolunu bağlayıp defanslarını,ataklarını '''' hiçe sayan '''' 123456789 tane buflar ayrıca sadce pvp,job war v.s için euya verilen bufflar
chnde bunların hiç bir karşılığı yok ki...herşey 14 sn pot olayı yüznden mi ?
hani ben hiç bir zaman eu olmasın demiyorum...eu cahrımda var...ama gerçekten chnlere haksızlık değilmi bu ?

2-70-80 cap dönemi meslek savaşlarına hasret ölecem bu gidişle. hiç bu savaşları görmeden eu charla oyuna başlayıp , hayatında hiç 101+ chnese cahrı olmayan ve üstüne üstlük oyunu bu halde bırakan oyuncular var yahu
şimdi ben böyle oyuncularla dolu bir oyunda chnese charla ne kadar zevk alabilirm?

3-ya party pvp nedir ya? alıyorsunuz 123456789 tane buf ne oldu hadi gel pt pvp ? lan 110a kadar char kas sonra al o bufları birbirinie 110luk charlarla vur 100 200 300 bunun neresi zevkli? hem chnese force neden party pvpde işe yaramıyor ? neden pvpde heal verilmiyor force ile ????

party pvpyi geçtim pt sistemine bakın hele : neymiş +9 lwl üstünde kasarsanız %90 oranında fazla ex gelecekmiş...ulan +9 lwl üstünde parti ile kasabilecek chnese charı varmı dingiller ??

full sosun 8tane blade mi pt kurup +9 lvl üstüne gidecek ?

4-
euda neler var ? :
güçlü damage % deleri...
hertürlü zararını telefi edecek bir cleric buildi...
hızlı atak..

chnde ne var ? :

yavaş atak...
hızlı pot..-ama eular ya pottan hızlı vuruyor yada potun karşılayabileceğinden daha fazla damage atıyor...
az -çok olsada işe yaramayan- damage...

biraz pvpleri izlerseniz ss nukerlerin neredeyse piyasadan silindiğini göreceksiniz...spear nukerlerde tektük varlar...blade char neredeyse yok glavierlerde +105 ancak dayanabiliyorlar...

o videolarda,tanıtımlarda hep nukerleri koyuyorlar...4legend plusta önde bir nuker vardı 9d armor setli..
kayıp dünya legendinde b grade swordu bulunan bir nuker vardı...
artık bu nukerler sadece oradalar...
son olarak şunu söyleyeyim..2010 sro türkiye şampiyonu bir nuker..ancak eu charlar şampiyonada varmıydı?

aslında sağlıklı bir oyuncu açısından 105ten sonra tüm charların eşit olması lazım..ancak euların aşırı güçlü ve avantajlı olduğu bir gerçek...merak ediyorum acaba kaçtana int chnese pvpye çıkabiliyor..yahu ss nuker sadece süs charı oldu mesela..halbuki eskiden bir ss nuker için neler yapılırdı...str bile olsan senden 5 lwl aşağı bir cleric geliyor offring atıyor ve sen ezik o king oluyor... varmı böyle saçmalık...???

nukerim olduğundan böyle nuker ağırlıklı örnek verdim...str chneseler bundan pek farklı değil...

5 - ya eu cahrları kaldırın yada oyunu dengelemek adına silah değiştiğinde buflarıda gitsin yada force eudaki gibi clerice benzer birşey olsun (dolayısıyla mastery lvl sayısı artırılsın ve full 3 build değil 4 build açabilelim -force-) ve chneselerde en azından eular karşısında hem şansı hemde pt ile kaslıma imkanı olsun..

edit : eu cahrlardan değil gaymaxin yaptığı adaletsizliklerden şikayetçiyim...eu charımda var ama oyun chnese charlarla başladı, onlar bu kadar kolay harcanmamalıydı..

şu job cavede thiefler hunterleri hunterler thiefleri basmasın yeter :)

hepsinden önce su 60 lwl atını bi değiştirsinler artık 110 lwl bard char atdan hızlı kosuyo saçmalık :D

ddnet demiş ki:
memati123 demiş ki:
arada chne intler güçlendirilsin demişsin ama hep eu'lar açısından konuşmuşsun makara: senin dediğin değişiklikler olmadanda eular zaten yeterince güçlü :byes:

ddnet demiş ki:
1-chn-eu arası güç dengesizliği var mesela cehhem kadar parry olsa crit yemeler...wrriordaki buflar...euda aldığı her damageyi fazla fazla telefi edip üstüne damage almasını engelleyen 1234567890 adet buf ve gene karşıdaki rakibin elini kolunu bağlayıp defanslarını,ataklarını '''' hiçe sayan '''' 123456789 tane buflar ayrıca sadce pvp,job war v.s için euya verilen bufflar
chnde bunların hiç bir karşılığı yok ki...herşey 14 sn pot olayı yüznden mi ?
hani ben hiç bir zaman eu olmasın demiyorum...eu cahrımda var...ama gerçekten chnlere haksızlık değilmi bu ?

2-70-80 cap dönemi meslek savaşlarına hasret ölecem bu gidişle. hiç bu savaşları görmeden eu charla oyuna başlayıp , hayatında hiç 101+ chnese cahrı olmayan ve üstüne üstlük oyunu bu halde bırakan oyuncular var yahu
şimdi ben böyle oyuncularla dolu bir oyunda chnese charla ne kadar zevk alabilirm?

3-ya party pvp nedir ya? alıyorsunuz 123456789 tane buf ne oldu hadi gel pt pvp ? lan 110a kadar char kas sonra al o bufları birbirinie 110luk charlarla vur 100 200 300 bunun neresi zevkli? hem chnese force neden party pvpde işe yaramıyor ? neden pvpde heal verilmiyor force ile ????

party pvpyi geçtim pt sistemine bakın hele : neymiş +9 lwl üstünde kasarsanız %90 oranında fazla ex gelecekmiş...ulan +9 lwl üstünde parti ile kasabilecek chnese charı varmı dingiller ??

full sosun 8tane blade mi pt kurup +9 lvl üstüne gidecek ?

4-
euda neler var ? :
güçlü damage % deleri...
hertürlü zararını telefi edecek bir cleric buildi...
hızlı atak..

chnde ne var ? :

yavaş atak...
hızlı pot..-ama eular ya pottan hızlı vuruyor yada potun karşılayabileceğinden daha fazla damage atıyor...
az -çok olsada işe yaramayan- damage...

biraz pvpleri izlerseniz ss nukerlerin neredeyse piyasadan silindiğini göreceksiniz...spear nukerlerde tektük varlar...blade char neredeyse yok glavierlerde +105 ancak dayanabiliyorlar...

o videolarda,tanıtımlarda hep nukerleri koyuyorlar...4legend plusta önde bir nuker vardı 9d armor setli..
kayıp dünya legendinde b grade swordu bulunan bir nuker vardı...
artık bu nukerler sadece oradalar...
son olarak şunu söyleyeyim..2010 sro türkiye şampiyonu bir nuker..ancak eu charlar şampiyonada varmıydı?

aslında sağlıklı bir oyuncu açısından 105ten sonra tüm charların eşit olması lazım..ancak euların aşırı güçlü ve avantajlı olduğu bir gerçek...merak ediyorum acaba kaçtana int chnese pvpye çıkabiliyor..yahu ss nuker sadece süs charı oldu mesela..halbuki eskiden bir ss nuker için neler yapılırdı...str bile olsan senden 5 lwl aşağı bir cleric geliyor offring atıyor ve sen ezik o king oluyor... varmı böyle saçmalık...???

nukerim olduğundan böyle nuker ağırlıklı örnek verdim...str chneseler bundan pek farklı değil...

5 - ya eu cahrları kaldırın yada oyunu dengelemek adına silah değiştiğinde buflarıda gitsin yada force eudaki gibi clerice benzer birşey olsun (dolayısıyla mastery lvl sayısı artırılsın ve full 3 build değil 4 build açabilelim -force-) ve chneselerde en azından eular karşısında hem şansı hemde pt ile kaslıma imkanı olsun..

edit : eu cahrlardan değil gaymaxin yaptığı adaletsizliklerden şikayetçiyim...eu charımda var ama oyun chnese charlarla başladı, onlar bu kadar kolay harcanmamalıydı..

amaccım eu ve çin karekterleri eşitlemeye çalışmak artık wizardlar çin karekterleri kolayca kesebiliyo özellikle int karekterleri, benim çin karekterim yok warrior ve wizardım var ama yinede öyle olsun isterim, senin yazdığını yazmışım yani

1)75-90-105 level atların gelmesi lazım artık

2)görevlerin exp-sp oranı artmalı. 1 görev yapıyosun %1 exp geliyo kimse görev yapmıyor o yüzden. halbuki o görevlerin hikayesi çok güzel. joymax bi hikaye hazırlamış görevler hazırlamış ama o görevleri çekici kılmamış. emeklerine yazık güzel şeyler var oyunda ama kimse ilgi göstermiyor, o yüzden havaya giremeyip sıkılıyor herkes. joymaxin bu konuda bişey yapması lazım.

3)eu-chn arasındak dengesizlik mutlaka düzeltilmeli. eularda inanılmaz bufflar var. 10k vuran yaratıklar o bufflar sayesinde 300-400 vuruyor 10k vuran wizler bufflarla 20k ya yaklaşıyor. yok böyle bir saçmalık.

4)nova-sun-som-sos ayağa düştü artık talismanla herkes sox item alır oldu. önceden öyle miydi yahu alexander serverında 64 sun blade tek kişide vardı +5 basılıydı bide o zamanlar +5 nimet tabi pre plus yok. o char ortalarda görününce altına yapardı herkes.. peeh şimdi bakıyorum herkeste nova set.

5)eurolar gelmeden önce her şey çok güzeldi çünkü insanlar sadece item satarak veya kervan çekerek gold topluyordu. şimdi hem goldbotlar var hem de wizardlar taxi ile bi gecede 150-200M kaldırabiliyor. bu yüzden piyasa yükseldi. 1.5M e elixir weapon mu satılır Allah aşkına? 300k ya pahalı dediğimiz dönemler vardı

6) eu charlar chn charları ağlatıyor. öyle bir düzen gelmeli ki arap charlar euları ağlatmalı, chn charlar da arapları ağlatmalı. yani şöyle bir düzen olmalı.

eu-->chn charları
chn--> arap charları
arap--> eu charları

ağlatmalı ki 1 tane ırkta yığılma olmasın

Leetnock demiş ki:
Mükemmelsiniz o.O teşekkürler ilginize. Birdahaki görüşmemizde listeyi gösterip isteklerinizi yüzyüze konusmayı düsünüyorum. Umarım yönetim dikkate alacaktır.
İnş. bizimde tek dilediğimiz bu

ihşallah burda yazılıp konuşulanlardan bir sonuc cıkar ben silkroadı cok seviyorum ve bırakmak istemiyorum ve şuan öyle bir durumdaki oyuna giresim gelmiyoo

aslında biz birlik beraberlik içinde olsak herkes haberleşse 1 hafta türkiyedeki kimse oyuna girmese ozaman nasıl tutuşurlar
herşeyi düzeltirler

1 ilk olarak chin carlara ozel bir server acilsin eyer bu imkansiz diyorsaniz ue carlara taninan avantajlar esitlenmeli
artik sw de wizlerden wariror alrdan biktim benim sahsen eu carim yok hic olmicakta eu carlar bana gore sro nun yaptigi en buyuk hataydi eu carlara chin larda oldugu gibi pot basmali AMA eu carlarda life kaldirilmali vede cok buyuk devans saglaayn buff lar kaldirilmali bless ve wariror buflari gibi veyayada ayni avantajlar chin lered verilmeli .
2 dolandiricilik engelenmesi icin stala la 1b daha fazla olmali 10b gibi
3 pvp modundayken kendini bilmez bi salak yuzunden pvp yarida kalmasi ve senin hic bisi yapamayisin
4 gold botlarin ve diyer benzeri ilegal kisilerin oyunu terk etmesini istiyorsaniz onlarin playerlara satigi seyi si satmalisiniz ki milet sizden alsin gold ve bot bot demisken sro ya bu bot sirketleriyle bi anlasma saglasin yada kendi bot progmani cikarsin
veyata iskence haline gelen sp ve exp ye bi cozum bulsun

WinstonBox demiş ki:
Walla 6 yıldır Silkroad online içindeyim.. Onceleri DW nin onunu hepmımız bılıyoruz.. Jop olsun pvp olsun tadından yenmezdı takı 90Cap kadar.
110 FF bide seti taktık ee napıcaz? aksamları Battel Arenamı gıdıcez ? Zaten yenı sw okadar durgunki jop olsun pvp olsun .. Bence Ko dakı cz gibi bir şey gelmeli. 7-24 Acık olan bir harita sadece pvp yapılak. Bence Thief / Hunterde olabılır. puan kasıp haftalık olrak odüller alabılır.
+1

Dulce Amor demiş ki:
sp derdi artık olmasın.skilleri açmak için sadece level atlamamız yeterli olsun.
bu söyledıgın tamamen sacmalık olur ve gülerler.bunca yıl ınsanlar tomarla para yatırdı sp kasmak ıcın.kafaları yedıler aylarca.sımdı bır cırpıda bunu levele baglayamazlar.

bır sey daha eklemek ıstıyorum.. sımdı sılahlar ıtemlerden eğer ıyı bısı alcaksan en az 1.5b para edıyor stala 1b konuyor exhange 100m dolandırıcılık fln oluuor onu 3 4b yapsalar cok guzel olur

Leetnock demiş ki:
Mükemmelsiniz o.O teşekkürler ilginize. Birdahaki görüşmemizde listeyi gösterip isteklerinizi yüzyüze konusmayı düsünüyorum. Umarım yönetim dikkate alacaktır.
:thumbsup: Sen Mükemmelsin hacı ilgin için çok sagol :!!&%&!

1. Gold Botlara Bir Çare Bulunup Server Dolulukları Azalsın
2.Uniq Sistemine Bİr El Atılsın 110 Lwl Adam 24 LwL Uniq 1 Saniyede Kesiyor.Bir Düzen Gelsin
3.Silkroad Para Oyunu Değil Zevk Oyunu Olsun
4.Türklere Yapılan Hakeretlere Göz Yumulmasın
5.Eski Silk İtemleri Gelsin.

İsteklerim Fazla olabilir ama hayelimdeki silkroad böyle...

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt