Hacım bu tür konularda istersen yardımcı olabilirim xD

Çok güzel olmuş. Eline sağlık.

![]() |
İçimden geldiği gibi konuşmuştum oradaMajestic demiş ki:Ben yardımcı olmaya çalışıyorum hacım şu anda.Wax Whine demiş ki:Hacım bu tür konularda istersen yardımcı olabilirim xD![]()
Çok güzel olmuş. Eline sağlık.Yardıma ihtiyacım olsa sence neden açayım ki bu konuyu?Yoksa uzaktan öylemi duruyor.
![]()
aman hacım bir basket muhabbeti açarsın kaçar kızWax Whine demiş ki:Hacım bu tür konularda istersen yardımcı olabilirim xD![]()
Ağzın yüzün mor ağzından yumruk yemekten salyalar akıyor ayıptır söylemesi bir taraflarına kadar terlisin ve kızlar etrafındaWindTalker demiş ki:aman hacım bir basket muhabbeti açarsın kaçar kızWax Whine demiş ki:Hacım bu tür konularda istersen yardımcı olabilirim xD![]()
Çok güzel olmuş. Eline sağlık.![]()
şaka şaka![]()
@Majestic
güzel hacım ellerine sağlık iyi yazmışsında,boş iş bunlar begel sen benle bir turnuvaya,1. olduğunda etrafındaki kızlara şaşıracaksın
![]()
eheheheh o gece süperdi ama ya bir de cevap alabilseydikMajestic demiş ki:Ben birazda esprili yaklaştım konuya tabiki ben bir hatunla konuşurken çok değişiğimdir bunu bir örnekle göstereyim dedim Berkay'a kız utangaç çıktı.![]()
birde şu yanına bak hacım,gittiğin şehirdeki oyuncuları devirmiş,kollarından zafer terleri akıyor ve aşşağıda müthiş bir kalabalık,sana ödül veriliyor. gece oranın kızlarıyla eğleniyorsunCaN_KsK demiş ki:Ağzın yüzün mor ağzından yumruk yemekten salyalar akıyor ayıptır söylemesi bir taraflarına kadar terlisin ve kızlar etrafında![]()
![]()
O gece bende ne hal kalır ne derman ...WindTalker demiş ki:birde şu yanına bak hacım,gittiğin şehirdeki oyuncuları devirmiş,kollarından zafer terleri akıyor ve aşşağıda müthiş bir kalabalık,sana ödül veriliyor. gece oranın kızlarıyla eğleniyorsunCaN_KsK demiş ki:Ağzın yüzün mor ağzından yumruk yemekten salyalar akıyor ayıptır söylemesi bir taraflarına kadar terlisin ve kızlar etrafında![]()
![]()
![]()
Biraz seviyeli ol!volaris demiş ki:hatunuda sonra eve at indir bindir 300 500 yaparsınz evde su mesele yaniiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........^^..^^^^...^^^^^^....^^^^^^....