abi silkroad r ye buyuk ihtimal sbotta gelir bence gelirsen hemen botlamaya alacam 0 dan bi car baslayacak olursan mesaj yollarsın abi :)) kolay gele...halgan1 demiş ki:
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
abi silkroad r ye buyuk ihtimal sbotta gelir bence gelirsen hemen botlamaya alacam 0 dan bi car baslayacak olursan mesaj yollarsın abi :)) kolay gele...halgan1 demiş ki:
ADANA cemal gürcel caddesinin karşısındayım.Loras demiş ki:Senin bu net cafe nerde abi :)
hayırlı olsun abi bol kazançlar :)halgan1 demiş ki:
Sağolasın cvp yazdımtimu41 demiş ki:hayırlı olsun abi bol kazançlar :)halgan1 demiş ki:
bi pmye bakarmısın ?
Şükür iyi diyelim iyi olsun hayırlısıyla isim yavaş yavaş duyurmak lazım o da adana gibi bi yerde zaman alıcak gibiLordzek demiş ki:Abi işler nasıl![]()
Cvp yazılmıştır.JouLe demiş ki:Pm attım. Bakabilirmisiniz ?
Süpersin abihalgan1 demiş ki:Yarın GAME SULTAN Düzenlemiş olduğu HALGAN internet cafenin sponsorluğunu yaptığı GAME SULTAN 14 Ocaktaki ZOMBİROCK VE WOLF TEAM İNTERNET CAFE ETKİNLİKLERİNDE HALGAN internet cafe olarak Adana da 8 gb lik ramli 1 gb ekran kartlı makinalarla yer yerinden oynayacak!
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8486_n.jpg
Power lvl ve sp farm yapıyorum ama malesefki Pluto da malesef ki charım bulunmadığı için o servirda yapamıyorum. Şu an Ares malazgirt uranus titan eos servirlarında ong farm power lvl ares ve eos da mevcut ( 101 lvl e ) kadar.PlutoGangy demiş ki:PLuto serverinde 1m sp kastrmak istiyorum.char chinese olcaktır.sp plvl yapıyorsanız fiyatını öğrenebilirmiyim.teşekkürler.
Peki eos serverinde 1-101 plvl chine çar + spsiyle ne kadara yaparsınız.ve ya sadece 1m sp ne kadar.teşekkürlerhalgan1 demiş ki:Power lvl ve sp farm yapıyorum ama malesefki Pluto da malesef ki charım bulunmadığı için o servirda yapamıyorum. Şu an Ares malazgirt uranus titan eos servirlarında ong farm power lvl ares ve eos da mevcut ( 101 lvl e ) kadar.PlutoGangy demiş ki:PLuto serverinde 1m sp kastrmak istiyorum.char chinese olcaktır.sp plvl yapıyorsanız fiyatını öğrenebilirmiyim.teşekkürler.
1 m sp 50 TL + 101 char 75 = 125 TL yapıyor ama 100 e yaparım ( ares ) de şu an boş yerim mevcut eos dolu.PlutoGangy demiş ki:Peki eos serverinde 1-101 plvl chine çar + spsiyle ne kadara yaparsınız.ve ya sadece 1m sp ne kadar.teşekkürlerhalgan1 demiş ki:Power lvl ve sp farm yapıyorum ama malesefki Pluto da malesef ki charım bulunmadığı için o servirda yapamıyorum. Şu an Ares malazgirt uranus titan eos servirlarında ong farm power lvl ares ve eos da mevcut ( 101 lvl e ) kadar.PlutoGangy demiş ki:PLuto serverinde 1m sp kastrmak istiyorum.char chinese olcaktır.sp plvl yapıyorsanız fiyatını öğrenebilirmiyim.teşekkürler.