Oyun süper fazla kasamamıştım 25 yapmıştım uzun süre oynamayayınca pw unuttum
![]() |
aynı sorun bendede var yardım lütfenquest demiş ki:arkadaslar ben gunz u ındırdım account fılan ne gerekıyorsa hepsını yaptım oyuna gırıyorum ıster war server ıster quest servere tıklıyım connected yazıyor sonra menuye gerı donuyor asagıda''cannot acces server'' dıyor.bu sorunuma cozum varmı acaba. :| :|
TwiLighT demiş ki:ya oyunu indirdim kurdum ama servere bağlanma ekranına geliyorum bütü nserverlar boş ama sürekli cannot access server diyo giremiyorum ya napıcam ben :?
lütfen yardım kafayı yiycem yaTwiLighT demiş ki:TwiLighT demiş ki:ya oyunu indirdim kurdum ama servere bağlanma ekranına geliyorum bütü nserverlar boş ama sürekli cannot access server diyo giremiyorum ya napıcam ben :?
TwiLighT demiş ki:lütfen yardım kafayı yiycem yaTwiLighT demiş ki:TwiLighT demiş ki:ya oyunu indirdim kurdum ama servere bağlanma ekranına geliyorum bütü nserverlar boş ama sürekli cannot access server diyo giremiyorum ya napıcam ben :?
senin internetten bağlantından bugün banada oldu düzeldi ama sğrekli ise nedenini bilememTwiLighT demiş ki:lütfen yardım kafayı yiycem yaTwiLighT demiş ki:TwiLighT demiş ki:ya oyunu indirdim kurdum ama servere bağlanma ekranına geliyorum bütü nserverlar boş ama sürekli cannot access server diyo giremiyorum ya napıcam ben :?