mesela cogu arkadasım flut görevini yapmadılar .. tüm görevlerin hepsini yaptım. görevler zor gelebilir ama bence hepsinin faydası var mesela flüt görevinin 500sp veriyor bu hiçde az degil söylemek istedigim görevlerde usanmadan hileye buga başvurmadan yapalım sonuçta bu youn zevk alınmalı

sancaklibado demiş ki:
mesela cogu arkadasım flut görevini yapmadılar .. tüm görevlerin hepsini yaptım. görevler zor gelebilir ama bence hepsinin faydası var mesela flüt görevinin 500sp veriyor bu hiçde az degil söylemek istedigim görevlerde usanmadan hileye buga başvurmadan yapalım sonuçta bu youn zevk alınmalı
Valla bazı görevlerde her türlü hileye başvurulmalı... İşim gücüm yok aynı canavardan 600 tane mi kescem kahvekeyfi çoğu gereksiz valla...

evet bu çok güzel bi hile bende yapıyorum şuan ama ilk 20 tane çıkarttırıyor ondan sonra 3 tane 200 mi veriyolar?

hitful demiş ki:
ben böyle bir hile olduğunu biliyordum bile bile hilesiz kastım size de tavsiyem hilesiz kasmanızdır neden diye sorucak olursanız quest ödülüünü 3 kere aldığınızda 350000 exp alıcaksınız sadece o sizi sizin lvlınızda maximum %40 atlatır ama questlerde asıl exp canavar kesmekten geliyo canavar keserek yaparsanız o questle 2 lvl idare edersiniz... hemen işin kolayına kaçmayalım detective
arkadasa katılıom görewleri bitirmek için değil kasmak için kulanırsanız yaranıza olacaktır ayrıca görewin bug u söle oluo bilgisyar normalde hiç bir görev itemini kasaya almas gun powder itemlerini kasaya alması gun powder die baska alchemy materyalin olmasından kaynaklanıo yane bilgisayar görew itemini normal alchemy itemi sanıo ondan alıo bide denemedim ama lvl 32 de scorpion posion görewi var onun da bug unun oldugunu sanıyom ama denemedim deneyecegimide sanmıorum nese herkese ii kasmalar kahvekeyfi kahvekeyfi

ArkadasLar Bunu Bılmenız Gerekırdı Sımdı Ben Yazıcak İdim Bunu Genede Saol =) Ama Bu Hıleyı Yaptıgınız Zaman 31'inci LvLde Bos Kalıyorsunuz 31'den 32 Ye Kadar Kendınız KasmaK Zorundasınız !

Ya abi boş vaktinde olmadı kendinden biraz düşük yaratıkların olduu yere bırakırsın (ticket varsa tabi olcak bişi bence) rahat rahat kesersin xp alırsın bol item çıkarırsın. Ne biliym orda yaratıklar seni fazla kasıcana arkadakilerle rahatlarsın. Az xp gelir ama +ları var işte. Sonuçta gelmez gelmez 4 lvl atlarsın yeter lan dayt der bırakırsın görevi Smile Görevi bugla yapın sonra kesmeye devam edin, benim tavsiyem bu.

ellerine sağlık bende tam 26 lvl görevi yeni aldım biriktiriyorum ama gun powderlar nerde yaşıor....Ne kadar zekalıyım demi(espiri ingden99 aldım) :mrgreen: :mrgreen:

ben 2 tanesini normal yaptım 1 tanesini hileyle yaptım daha iyi oldu 29 level oldum 3.süyle beraber sonra taoistlere gitim zaten

Yukarı Alt