muratko193
Öğretiyorum
Oy Oy Oy Gozlerim Kamastı Çoğu High Lvl Turkleri Kapmışınız Başarılar..
__AwRiL_ demiş ki:boyle guıldım olsun 50 m borcum olsun satınca öderim![]()
eet hala kalabalıgız ama sen kimsin? ozan abi?skelet demiş ki:şş apo benide alırmısınız guilde bu arada hala kalabalıkmısınız bu kadar
Kardes Server ı Bıraktıgına Uzuldum Ama Oyuna Devam etcem Diyorsan Yarın Mars Server ı Acılcak Orda Basla Bence..sharky demiş ki:ya bazı nedenlerden serverı bırakmıs bulunmaktayım bu server bana yaramadı bı aksılıkler oldu sızlerı tanıdıgma cok memnun oldum artıık bende hystraielıyım mercurydeyım gelırsenız yardımcı olurm sızlerede veda edemedım ksuura bakmayın sızlerle tam 1 ay cıvarı bırlıktelıgım oldu bu zamanda acı tatlı kavgalı demıcem sadece bır canın bow olayı olmustu ondada can hatasını anlamıstır buyultulecek bıseyde olmadı acıkcası neyse bır suru seyler yasadım burdan apoya anıla melteme pelıne uygara ve adlarını sayamadıgım bır suru dostuma tsk bısey olursa yardım edılecek ben herzaman yanınızdayım bır pm ınzız yeter
L3th4L demiş ki:ResimLeri Bi Daha UpLoad İstersen.. Bazı ReziL İnsanLar Girdiği gibi k.. Tekmeyi Yedi.. Ne Yapıcaksın reziL İnsan Her Zaman reziLdir.. Eyw.. Apo Wink
Saçmalayana ban yok mu yaw ? böylelerini de sırf "SAÇMALADIKLARI İÇİN" banlayın lütfen.. Görüntü kirliliği oluşturuyorlar...screamadle demiş ki:Kimdir küfür edipte ban yemeyen veya uzaklaştırma almayan?PegasusS demiş ki:Burası guildin tanıtımının yapıldığı bir alan.Saçma sapan tartışmalarınızı, bununla ilgili egolarınızı gidin başka yerde tatmin edin.(Bkz. L3TH4L in açtığı konular)Bari ban yiyecekseniz bunun konularında ban yiyin.Ama sakın onun ban yemesini beklemeyin.Çünkü o ne derse desin nasıl davranırsa davransın modlarımız hiçbir şey yapmaz.Ama 2 kişi burada laf atışması yapınca banlanır ve bu kişide hysteria dan olur.darkborndaki hala kalır.Bu kişiler küfür yazar ama ban yemezler.Sağolun modlarımız bu adil davranışlarınız için sizlere sonsuz teşekkürler.
Kesinlikle katılıyorum extraokk Adalet yerini bulsun :?!!!Only4yOu demiş ki:scream abi istekler bölümüne bir sürü alıntı verdim.
yeteri ceza almıyor adamlar 1 gün uzaklastırmak sa küfürün bedeli bizde edelim bi gün beklemek zorda birşey değil acıkcası.
Ya Sen salaksın , yada salak senLaNCeLoT demiş ki:ALAYINIZ GELSİN ULAN!!!
Banlatarak mı rahatlayacaksınız! siz gelin ben sizi rahatlatırım yaw!!!! GÖTÜNÜZ YERSE ULAN!!! Adres verdim bahk... gelin hayat banınızı atayım...
ERMENİLERİN HEPSİ PUŞTTUR...
VE PUŞTLARIN ALAYI ERMENİDİR...!!!
Anladınız siz onu...
Ulan geri Zekalı Sen kimsinde LaNCeLoT a Salak DiyosunAma[D]ouS ` demiş ki:Ya Sen salaksın , yada salak senLaNCeLoT demiş ki:ALAYINIZ GELSİN ULAN!!!
Banlatarak mı rahatlayacaksınız! siz gelin ben sizi rahatlatırım yaw!!!! GÖTÜNÜZ YERSE ULAN!!! Adres verdim bahk... gelin hayat banınızı atayım...
ERMENİLERİN HEPSİ PUŞTTUR...
VE PUŞTLARIN ALAYI ERMENİDİR...!!!
Anladınız siz onu...![]()
kurdugun cumleye göre bi cwp oldu![]()
Ermenimi becerdi seni hey allam ya![]()