Aynen benimde sabah 7 ' de yolculuğum var ...OneEyedJack demiş ki:Ben celdum,erken yatmam lazım ama sizi bırakamıyorum yarın erkenden yolculuğum var.![]()

Aynen benimde sabah 7 ' de yolculuğum var ...OneEyedJack demiş ki:Ben celdum,erken yatmam lazım ama sizi bırakamıyorum yarın erkenden yolculuğum var.![]()
Aynen benimde 7'de ^^Maxima demiş ki:Aynen benimde sabah 7 ' de yolculuğum var ...OneEyedJack demiş ki:Ben celdum,erken yatmam lazım ama sizi bırakamıyorum yarın erkenden yolculuğum var.![]()
![]()
OneEyedJack demiş ki:Aynen benimde 7'de ^^Maxima demiş ki:Aynen benimde sabah 7 ' de yolculuğum var ...OneEyedJack demiş ki:Ben celdum,erken yatmam lazım ama sizi bırakamıyorum yarın erkenden yolculuğum var.![]()
![]()
Gene rakı mı içtin sen tütüs amca ?OneEyedJack demiş ki:
Görüşmek üzere iyi geceler,tatlı uykular+rüyalar.Kayra demiş ki:Tatile gidenlere iyi yolculuklar ve iyi tatiller.
Uyuyanlara iyi uykular.
Sabahlayacaklara iyi geceler ve iyi sabahlar.
Kafayı çekenlere iyi "piiz"'ler.
Görüşmek üzere.
Birazdan dayanamayıp zıbaracahsın ya ondan dedim. İçime doğduOneEyedJack demiş ki:
Abi vallah içimi okuyorsun galiba.Titus Pullo demiş ki:Birazdan dayanamayıp zıbaracahsın ya ondan dedim. İçime doğduOneEyedJack demiş ki:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İmzayı kendin mi yaptın .OneEyedJack demiş ki:Yav adam'a bilgisayar'ın iyi bir şey olduğunu anlatmak için okey oyununu şey ettireyim dedim keşke şey ettirtmeseydim.![]()
![]()
açılmayacak bence .Respect demiş ki:Selamlar Bugün Salıya Bağlanan Gece Gaia İçin Bir umut...![]()