venüs te bi çhar açıp 10 lv yap tg , uri ,isu lord , cerberusa gitsene ss falan al.Ben yapardım ama silkroadı kaldırmıyo pc artık Neutral_EleCtrA_ demiş ki:hee n olcak allah allah hehe jim ses ver kesh de ses verırı o zaman zuahha onun net baglantısında prbomlem var arada goruo hehe ben beurdayım al sana sessssssssssssss![]()
1 saat te yaparsın hepsini 20 dk 10 lv olursun bin ata git öldün yerden de kalka biliyon bişi olmaz_EleCtrA_ demiş ki:ugrasmak zor gelıo valla ya ugrasamam onlarlahem lvl up yapmamız lazım artık
![]()
jim hiç valla benım ısım deıl hehe saten yenı kurmusum bota ayarınıda yenı cektım gıdıp gelıo maybe tommorw denerım sabahtanJimCarrey demiş ki:1 saat te yaparsın hepsini 20 dk 10 lv olursun bin ata git öldün yerden de kalka biliyon bişi olmaz_EleCtrA_ demiş ki:ugrasmak zor gelıo valla ya ugrasamam onlarlahem lvl up yapmamız lazım artık
![]()
![]()
ohoo sen icene batmışın_EleCtrA_ demiş ki:saten 2 3 saatte 2 ex kasıo zaman kaybı olmasınlazım onalr bıze tıcket yok para yok tavsanın suresı doldu
![]()