Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
Hacım valla yarın motora gıdıp bakım yapıcam ananeme gıdıcem ve sabah 8de kalkmam lazım boştayken hallediyim diyorumda zor uyanamam o yüzden hiç uyumamak en iyisi vurucam nescafeye. :D
Bende erken kalkıcağım zaman uyumuyorum biliyorum kafadan 12 saat uyurum :lol:

He işte aynen bende ondan korkuyorum. :D dur hacım konuyu açıyım geliyorum 10dakikaya muhabbete devam :wink1:

ah lanet olsun dostum kıskandım benimde yollayasım geldi ama o kadar fakirim ki web kameram yok usb kablomuda dereye düşürdüm evime ateşler salınmadığından dua eder oldum :buddha:

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
ah lanet olsun dostum kıskandım benimde yollayasım geldi ama o kadar fakirim ki web kameram yok usb kablomuda dereye düşürdüm evime ateşler salınmadığından dua eder oldum :buddha:
ahahahahahha allahhh onların evlerine ateşler salsın :lol: :lol: :lol:

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Güngörende ayakkabı parçalarına deri üzerine lazerle desen yapıyoruz kardo

fotokopi falan dedım ofiste bu saatte işi ne bunun :D ben işssizim acık ögretimde okuyorum adam gibi iş yok piyasada :D yaz olsunda uzun yola devam :D

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Yok la ne ofisi koskoca dükkan makinelerin arasında çekildim bende aolde okuyorum anasını satıyım :D

2yıl sonra döndüm kna ben okula ya salmıstım komple baktım adam yerıne koymuyorlar döndüm geriye. :D

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Asosyal ve depresyon bozukluluğu var bizde anasını satıyım kesinlikle teşhis bu :D bende liseyi bıraktım 1 sene sonra tekrar kayıt oldum baktım ortam sıkıcı aole kayıt oldum şimdi köpek gibi çalışıyorum sonuç bu ama İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünü kesinlikle kazanıcam kafaya koydum

aynen bende öyleyım işte açık ögretımdeym devam ypck bişey yok bide bnm gece var okul saat 6da gıdıyom okula :D aksam üstü6da :D

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Bende salı perşembe dershaneye gidiyorum işte sabah 9'dan akşam 6'ya kadar beynim sulanıyor ama yararı çok

Yukarı Alt