elenktirenk buggyZippy demiş ki:Hi
Beyler Crysis 3 bölüm 2'de yerden aldığım silahın cephanes yok.Walkthrough'ları izliyorum adamlar aldığı gibi cephanede geliyor o bölümü geçen var mı?

elenktirenk buggyZippy demiş ki:Hi
Beyler Crysis 3 bölüm 2'de yerden aldığım silahın cephanes yok.Walkthrough'ları izliyorum adamlar aldığı gibi cephanede geliyor o bölümü geçen var mı?
Zaten crackfix'i indirmiştim.Sabahtan beri ara dur hiç çözüm yok.ilk olarak 2. bölüm bugluydu crack fix indirdim düzeldi adamlar crack fix'in fix'ini çıkardılar galiba yarın indiririm artık geceleri milleti rahatsız etmiycem diye sesi kısıyorum sarmıyo FPS'lerdeTanerUNER demiş ki:elenktirenk buggyreloaded crackfix ile crack yap yada reloaded crackfix reloaded çıktı
onlada yapabilirsin 6. bölüme geldim daha indirdikten sonra oyunu açmakla uğraşıyordum 3-4 saat sonunda anladım dx11 yüklü değilmiş =P söylendiği kadar sistem istemiyormuş minimum istediği sistemin çok az üstü mevcut oyunu full grafik oynıcam nerdeyse (overclock var oda etkili tabi ^^)
Peh ben 3 brutalla kafa buluyorumsweetCHIEF demiş ki:yuzuklerin efendisini izliyoruz, oynamadan olur mu? aldim easy mordorlari karsima iskence ustune iskence![]()
Minastrithe yerlesiyorum kafalar raadDuygusuzz demiş ki:Peh ben 3 brutalla kafa buluyorumsweetCHIEF demiş ki:yuzuklerin efendisini izliyoruz, oynamadan olur mu? aldim easy mordorlari karsima iskence ustune iskence![]()
AçıKTaDa aLıRıZ h3r TüRLü AyıQ oLsweetCHIEF demiş ki:Minastrithe yerlesiyorum kafalar raadDuygusuzz demiş ki:Peh ben 3 brutalla kafa buluyorumsweetCHIEF demiş ki:yuzuklerin efendisini izliyoruz, oynamadan olur mu? aldim easy mordorlari karsima iskence ustune iskence![]()
sanadaLeft Behind demiş ki:İyi geceler herkeşe![]()
YiYoSa qEL 1 vS 1sweetCHIEF demiş ki:@Duygusuzz
tamam sen kapat![]()
Bir gÜn srO 0ynaRKeN Pc Bà$ìNDâ òLûrSém Fi$i ÇéqTè TìCqêT Bo$a qiTmêSìnDuygusuzz demiş ki:YiYoSa qEL 1 vS 1sweetCHIEF demiş ki:@Duygusuzz
tamam sen kapat![]()
Tamam sustumsweetCHIEF demiş ki:Bir gÜn srO 0ynaRKeN Pc Bà$ìNDâ òLûrSém Fi$i ÇéqTè TìCqêT Bo$a qiTmêSìnDuygusuzz demiş ki:YiYoSa qEL 1 vS 1sweetCHIEF demiş ki:@Duygusuzz
tamam sen kapat![]()
+ jesus christ +sweetCHIEF demiş ki:aci ceqmek ozqurLukse, ozquruz iqimizde xd
Zippy demiş ki:Zaten crackfix'i indirmiştim.Sabahtan beri ara dur hiç çözüm yok.ilk olarak 2. bölüm bugluydu crack fix indirdim düzeldi adamlar crack fix'in fix'ini çıkardılar galiba yarın indiririm artık geceleri milleti rahatsız etmiycem diye sesi kısıyorum sarmıyo FPS'lerdeTanerUNER demiş ki:elenktirenk buggyreloaded crackfix ile crack yap yada reloaded crackfix reloaded çıktı
onlada yapabilirsin 6. bölüme geldim daha indirdikten sonra oyunu açmakla uğraşıyordum 3-4 saat sonunda anladım dx11 yüklü değilmiş =P söylendiği kadar sistem istemiyormuş minimum istediği sistemin çok az üstü mevcut oyunu full grafik oynıcam nerdeyse (overclock var oda etkili tabi ^^)
![]()
Şu aralar para ihtiyacım olmasaydı çokdan satın almıştım adamlar Türkçe dub yapmış korsan dayanıyoruz