Güzel maç mı ?Lenneth demiş ki:Ne güzel maçtı beeeeeeh. Sergen Yalçın köpeği kıskançlığına devam etsin. Beyinsiz herif.
Hocam ne ahlaksızlığımız varmış ? Hakeme laf etmişsiniz ama çok güzel yönetti maçı . Sırf rakip takım diye bu kadarda at gözlüğüyle bakılmaz ki.Aphrodite demiş ki:Güzel maç mı ?Lenneth demiş ki:Ne güzel maçtı beeeeeeh. Sergen Yalçın köpeği kıskançlığına devam etsin. Beyinsiz herif.Yine hakem ..t korkusuna doğru kararlar veremedi. Amrabat yine ş......zliğini konuşturdu. He golleride kendi hatalarından yediler ama hak etmediniz. Ahlaksız oynamanız sayesinde antalya 2. defa süründü
![]()
At gözülüğü mü biraz tarafsız bakarsanız adamları yerden kaldırmadınız sırf ev sahibi takım diye kart veremedi. Amrabatın kırmızı yiyeceği pozisyonlar vardı. Hele o burağın 2 li mücadele sandığı omuz atmalar kol atmalar felan hiç saymıyorum. Gerçi doğru türk hakemleri türk futbolunu çok iyi yönetiyolar afedersin. Bunu ben sadece galatasaray için demiyorum bütün hakemler ev sahibi takımın yanında sözüm türk hakemlerine ve sırf ev sahibi takım diye çat pat bodoslama giren ahlaksız oyunculara.Erythrai demiş ki:Hocam ne ahlaksızlığımız varmış ? Hakeme laf etmişsiniz ama çok güzel yönetti maçı . Sırf rakip takım diye bu kadarda at gözlüğüyle bakılmaz ki.Aphrodite demiş ki:Güzel maç mı ?Lenneth demiş ki:Ne güzel maçtı beeeeeeh. Sergen Yalçın köpeği kıskançlığına devam etsin. Beyinsiz herif.Yine hakem ..t korkusuna doğru kararlar veremedi. Amrabat yine ş......zliğini konuşturdu. He golleride kendi hatalarından yediler ama hak etmediniz. Ahlaksız oynamanız sayesinde antalya 2. defa süründü
![]()
Burak ta Amrabat ta sert girdiler bazı pozisyonlarda hiç sözüm yok ama hakemde gereğini yaptı öyle zırt pırt herşeye kart çıkarsaydı iki takımında yarısı kart görürdü.Aphrodite demiş ki:At gözülüğü mü biraz tarafsız bakarsanız adamları yerden kaldırmadınız sırf ev sahibi takım diye kart veremedi. Amrabatın kırmızı yiyeceği pozisyonlar vardı. Hele o burağın 2 li mücadele sandığı omuz atmalar kol atmalar felan hiç saymıyorum. Gerçi doğru türk hakemleri türk futbolunu çok iyi yönetiyolar afedersin. Bunu ben sadece galatasaray için demiyorum bütün hakemler ev sahibi takımın yanında sözüm türk hakemlerine ve sırf ev sahibi takım diye çat pat bodoslama giren ahlaksız oyunculara.
Ohoo big mübarek iyiyiz hamd olsun allah'a şükür sen nasıl iyimisin inşallahIntensify demiş ki:Selam mübarekler.Nasılsınız inşallah![]()
Bende NFS run kopuyorum çok fena eğlenceli oyun paganiyi aldım kopuyorum yollardaZippy demiş ki:Selam gençler.Most wanted'dan fena kafayı yemiş bi haldeyim.Acayip sinir bozucu bi oyun yapmışlar![]()
Duygusuzz demiş ki:Bende NFS run kopuyorum çok fena eğlenceli oyun paganiyi aldım kopuyorum yollardaZippy demiş ki:Selam gençler.Most wanted'dan fena kafayı yemiş bi haldeyim.Acayip sinir bozucu bi oyun yapmışlar![]()
@Aphrodite
Yeni arabamın hızı
![]()
iyidir mübarek miami-lakers maçını izliyorumDuygusuzz demiş ki:Ohoo big mübarek iyiyiz hamd olsun allah'a şükür sen nasıl iyimisin inşallahIntensify demiş ki:Selam mübarekler.Nasılsınız inşallah![]()