hamd olsun mübarek iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın inşallah ?Intensify demiş ki:Herkese selam.Hepiniz iyisinizdir umarım![]()
pilav güzel miydi?Duygusuzz demiş ki:hamd olsun mübarek iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın inşallah ?Intensify demiş ki:Herkese selam.Hepiniz iyisinizdir umarım![]()
Sesim gitti.Birde Fırat aydınus'a küfrederken çok günaha girdim sanırsamDuygusuzz demiş ki:hamd olsun mübarek iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın inşallah ?Intensify demiş ki:Herkese selam.Hepiniz iyisinizdir umarım![]()
güzeldi tavukta vardı üstündeLordzek demiş ki:pilav güzel miydi?Duygusuzz demiş ki:hamd olsun mübarek iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın inşallah ?Intensify demiş ki:Herkese selam.Hepiniz iyisinizdir umarım![]()
İyidir seni sormalı?Left Behind demiş ki:iyi geceler nasılsınız beyler![]()
O kim ?Intensify demiş ki:Sesim gitti.Birde Fırat aydınus'a küfrederken çok günaha girdim sanırsamDuygusuzz demiş ki:hamd olsun mübarek iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın inşallah ?Intensify demiş ki:Herkese selam.Hepiniz iyisinizdir umarım![]()
![]()
İyi olmaya çalışıyoruz mübarek müslüman kardeşim sen nasılsın ,?Left Behind demiş ki:iyi geceler nasılsınız beyler![]()
niye adam usuyor mu kankaIntensify demiş ki:Bugünkü Bursaspor-Galatasaray maçını yöneten Fifa kokartlı hakem.Bir insan bu kadar mı taraflı karar verir?.Hangi spor programını izlediysem hepsi adama giydiriyor.
alın bunu burdan yasweetCHIEF demiş ki:niye adam usuyor mu kankaIntensify demiş ki:Bugünkü Bursaspor-Galatasaray maçını yöneten Fifa kokartlı hakem.Bir insan bu kadar mı taraflı karar verir?.Hangi spor programını izlediysem hepsi adama giydiriyor.![]()
Etkin yaşama sevinci mi aldın hayattan soğudum şuan.sweetCHIEF demiş ki:niye adam usuyor mu kankaIntensify demiş ki:Bugünkü Bursaspor-Galatasaray maçını yöneten Fifa kokartlı hakem.Bir insan bu kadar mı taraflı karar verir?.Hangi spor programını izlediysem hepsi adama giydiriyor.![]()
Intensify demiş ki:İyidir seni sormalı?Left Behind demiş ki:iyi geceler nasılsınız beyler![]()
![]()
askfjsh modumdayim bu ara. nasil olsa d modum.. inceyi anladin miIntensify demiş ki:Etkin yaşama sevinci mi aldın hayattan soğudum şuan.sweetCHIEF demiş ki:niye adam usuyor mu kankaIntensify demiş ki:Bugünkü Bursaspor-Galatasaray maçını yöneten Fifa kokartlı hakem.Bir insan bu kadar mı taraflı karar verir?.Hangi spor programını izlediysem hepsi adama giydiriyor.![]()
Buradan yöneticilere sesleniyorum.Alın bu adamın yetkisini
![]()
askfjsh modumdayim bu ara. nasil olsa d modum.. inceyi anladin miIntensify demiş ki:Etkin yaşama sevinci mi aldın hayattan soğudum şuan.sweetCHIEF demiş ki:niye adam usuyor mu kankaIntensify demiş ki:Bugünkü Bursaspor-Galatasaray maçını yöneten Fifa kokartlı hakem.Bir insan bu kadar mı taraflı karar verir?.Hangi spor programını izlediysem hepsi adama giydiriyor.![]()
Buradan yöneticilere sesleniyorum.Alın bu adamın yetkisini
![]()