Her şeye rağmen ben ona son bir şans vermek istiyorumDuygusuzz demiş ki:Ben demiştim hajilnTerpoL demiş ki:
@Zippy
Hele Bırağ bırağ anladık biz toparlamaya çalışma şimdi lnTerpoL soğudum bundan gitmiyorum hiç bi yere![]()

Her şeye rağmen ben ona son bir şans vermek istiyorumDuygusuzz demiş ki:Ben demiştim hajilnTerpoL demiş ki:
@Zippy
Hele Bırağ bırağ anladık biz toparlamaya çalışma şimdi lnTerpoL soğudum bundan gitmiyorum hiç bi yere![]()
13,7 gb'lık darksiders'ın 3 gün yazmasından iyidirDuygusuzz demiş ki:hitmanın 1080p bluray full eyçdisini buldum sonunda hemde tek link 17 saat sonra iniyor![]()
netim 14mb's olunca bu süre milenyum gibi geliyo.Sonra 5 gb'lik rip versiyonunu buldum sağlamda seed vardı.30dk'ya indiDuygusuzz demiş ki:11 gb bu filmde![]()
benim netim 1mbsZippy demiş ki:netim 14mb's olunca bu süre milenyum gibi geliyo.Sonra 5 gb'lik rip versiyonunu buldum sağlamda seed vardı.30dk'ya indiDuygusuzz demiş ki:11 gb bu filmde![]()
![]()
Sen ne zaman yükseltcen onu yaDuygusuzz demiş ki:benim netim 1mbsZippy demiş ki:netim 14mb's olunca bu süre milenyum gibi geliyo.Sonra 5 gb'lik rip versiyonunu buldum sağlamda seed vardı.30dk'ya indiDuygusuzz demiş ki:11 gb bu filmde![]()
![]()
![]()
![]()
iyi geceler bebegimDuygusuzz demiş ki:Sanada selam![]()
ben yattım hadi iyi geceler![]()
+1, bende istiyorumtenpanter demiş ki:Duygusuz forumda aile var oha oha avatara bak![]()
Benden mi istiyon anlamadımsweetCHIEF demiş ki:+1, bende istiyorumtenpanter demiş ki:Duygusuz forumda aile var oha oha avatara bak![]()
![]()
olum sen ne t...k adamsin +rep sanatenpanter demiş ki:Benden mi istiyon anlamadımsweetCHIEF demiş ki:+1, bende istiyorumtenpanter demiş ki:Duygusuz forumda aile var oha oha avatara bak![]()
![]()
Pe....nk miyim la ben![]()