Numaranı verirmisin net donma yapıyo ordan konuşalım.Duygusuzz demiş ki:Zippy demiş ki:Selam gencler
@lnTerpoL
zippye odaklan![]()
@Bir face ergeninin numara alma çalışmaları vol.98465132
Numaranı verirmisin net donma yapıyo ordan konuşalım.Duygusuzz demiş ki:Zippy demiş ki:Selam gencler
@lnTerpoL
zippye odaklan![]()
Hani kardeştik ? Hani Zippy'e yükleniyodukDuygusuzz demiş ki:Evet zippy'cim yaaaaa... benimde netime 1000 kişi kullanıyor tek modemden onun donma oluyor tel ver ordan konuşalım şekerim![]()
Yanlış yazdım ben şekerim ya düzelttim şimdilnTerpoL demiş ki:Hani kardeştik ? Hani Zippy'e yükleniyodukDuygusuzz demiş ki:Evet zippy'cim yaaaaa... benimde netime 1000 kişi kullanıyor tek modemden onun donma oluyor tel ver ordan konuşalım şekerim![]()
![]()
şekerim ev telefonuda olur hani yeterki konuşalım olmazmı ?Zippy demiş ki:Telefonu az önce camdan attım![]()
İlk ben ararım ona göreDuygusuzz demiş ki:şekerim ev telefonuda olur hani yeterki konuşalım olmazmı ?Zippy demiş ki:Telefonu az önce camdan attım![]()
![]()
Hayır olmaz ilk benimlnTerpoL demiş ki:İlk ben ararım ona göreDuygusuzz demiş ki:şekerim ev telefonuda olur hani yeterki konuşalım olmazmı ?Zippy demiş ki:Telefonu az önce camdan attım![]()
![]()
![]()
Tamam o zaman biz lnTerpoL'le geliyoruz oraya adres ver canım 30 dkya ordayız olurmuZippy demiş ki:Telefonsuz tarife kullanıyorum![]()
![]()
Yalnız o net kopuyo değilde face'den zor oluyo olayı basıma geldi![]()
Numaranı bir erkek bu yollamı istediZippy demiş ki:Telefonsuz tarife kullanıyorum![]()
![]()
god dammitlnTerpoL demiş ki:Numaranı bir erkek bu yollamı istediZippy demiş ki:Telefonsuz tarife kullanıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam gidiyom benDuygusuzz demiş ki:god dammitlnTerpoL demiş ki:Numaranı bir erkek bu yollamı istediZippy demiş ki:Telefonsuz tarife kullanıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duju orda alırsınlnTerpoL demiş ki:Duşa giriyim geliyim sonra gideriz yanına![]()
![]()
![]()
Yok ya kız istedilnTerpoL demiş ki:Numaranı bir erkek bu yollamı istediZippy demiş ki:Telefonsuz tarife kullanıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O sonra alınması gereken bi duş.Duygusuzz demiş ki:Duju orda alırsınlnTerpoL demiş ki:Duşa giriyim geliyim sonra gideriz yanına![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben demiştim hajilnTerpoL demiş ki: