Sana anlatanda kabahat.............................................Maddy demiş ki:Konu Emre ve kızsa eğer
![]()
Daha eskisinin acısı varken yenisi niye anlamıyorum yani niyeeeeeeeeeeeeeeee?Continuum demiş ki:
abiciğim az gemiciler gibi düşün, 1 gemi batar tersaneden yenisi çıkar D -Autumn demiş ki:Daha eskisinin acısı varken yenisi niye anlamıyorum yani niyeeeeeeeeeeeeeeee?Continuum demiş ki:
Hacı ben yapman gerekenleri söyledim en azından dinlemedin beni daha ne yapayım, düşünüp duruyorsun kendini yiyip bitiriyon.Autumn demiş ki:Sana anlatanda kabahat.............................................Maddy demiş ki:Konu Emre ve kızsa eğer
![]()
Dur bi bugünü atlatıyım bayramın 1. günü ben kendi kendime düşünücem iyiceMaddy demiş ki:Hacı ben yapman gerekenleri söyledim en azından dinlemedin beni daha ne yapayım, düşünüp duruyorsun kendini yiyip bitiriyon.Autumn demiş ki:Sana anlatanda kabahat.............................................Maddy demiş ki:Konu Emre ve kızsa eğer
![]()
Sen çooooooooooook eskilerdensin o köprünün altından çoooooooooooooooooooooooooooooook sular geçti buralar şuanda eskisi gibi değil :(destiny demiş ki:burasi haala varmi yaa,bayaa oldu gelmeyeli![]()
sanadaClochard demiş ki:İyi bayramlar.![]()
Party yaptık benim charı kasıyoruzbatuhan demiş ki:takılmak derken![]()