Siyah ekranı düzeltebilsem keşke...mrfluu demiş ki:Aleykim selaaam.
Lol oynayan kimse kalmadı mı ? :(
Asıl ben çekilince sana noluyooooooooRookie demiş ki:Ben cekilince herkes dagildi umutcum..
Var alanlar. Türkçe olayı Eune serverına türkçe dil desteği ve türkçe support gelicek. Eune metin2 veletleri ile dolucağından bastım paarayı geçtım westemrfluu demiş ki:Tek başıma oynamaya devam o zaman
Lol Türkçe olma olayını ben anlayamadım Level dergisi key veriyormuş ama daha gelmedi buraya Ağustos sayısı.Alan var mı Level'i? Veya olayı anlatacak birisi..
Siyah ekranı biliyormusun sen gardaşarveleson demiş ki:Var alanlar. Türkçe olayı Eune serverına türkçe dil desteği ve türkçe support gelicek. Eune metin2 veletleri ile dolucağından bastım paarayı geçtım westemrfluu demiş ki:Tek başıma oynamaya devam o zaman
Lol Türkçe olma olayını ben anlayamadım Level dergisi key veriyormuş ama daha gelmedi buraya Ağustos sayısı.Alan var mı Level'i? Veya olayı anlatacak birisi..![]()
Peeh.Ama sanmıyorum metin2 tayfasının şu güzelim oyuna bulaşacağınıarveleson demiş ki:Var alanlar. Türkçe olayı Eune serverına türkçe dil desteği ve türkçe support gelicek. Eune metin2 veletleri ile dolucağından bastım paarayı geçtım westemrfluu demiş ki:Tek başıma oynamaya devam o zaman
Lol Türkçe olma olayını ben anlayamadım Level dergisi key veriyormuş ama daha gelmedi buraya Ağustos sayısı.Alan var mı Level'i? Veya olayı anlatacak birisi..![]()
Bunada şükür ya sonunda bir tanemrfluu demiş ki:İlk altın madalya Servet Tazegül'den geldi! Geldi ama biraz geç geldi![]()
Hangi kategori?Autumn demiş ki:Bunada şükür ya sonunda bir tanemrfluu demiş ki:İlk altın madalya Servet Tazegül'den geldi! Geldi ama biraz geç geldi![]()