Windy

Continuum demiş ki:artık konuyu kapatabilirsin, bi sen bi ben bi nuri bide emre kaldı

Continuum demiş ki:artık konuyu kapatabilirsin, bi sen bi ben bi nuri bide emre kaldı
ibretlik kapakWindy demiş ki:Continuum demiş ki:artık konuyu kapatabilirsin, bi sen bi ben bi nuri bide emre kaldı![]()
Bu muydu skype ta böğürdüğünMaddy demiş ki:ibretlik kapakWindy demiş ki:Continuum demiş ki:artık konuyu kapatabilirsin, bi sen bi ben bi nuri bide emre kaldı![]()
![]()
![]()
e yaniBu muydu skype ta böğürdüğün![]()
Kız yok mu kızLemonade demiş ki:GKFC şuanda AÇIK
Bu yeter miZippy demiş ki:Kız yok mu kızLemonade demiş ki:GKFC şuanda AÇIK![]()
bak nerden bildi ramazan bitişine güzel hatunlar hazırladım sabret zippyAutumn demiş ki:Ramazandan dolayı olmayabilir :/
Lemonade demiş ki:Bu yeter mi
![]()
Abi sende git bi imzana bak ya kız kız tutturdunZippy demiş ki:Lemonade demiş ki:Bu yeter mi
![]()
![]()
Abi çok güzel o küpe bulabilir miyim izmirde falan ondanLemonade demiş ki:Bu yeter miZippy demiş ki:Kız yok mu kızLemonade demiş ki:GKFC şuanda AÇIK![]()
![]()
Abi hep aynı kadın ya sıkıldım ondan.Ramazan diye yeni eklemiyorum milletin orucu bozulur falan arkdamdan sövmesinlerAutumn demiş ki:Abi sende git bi imzana bak ya kız kız tutturdun![]()
Ah ulan geç kalmışımMaddy demiş ki:@gökhan
o espriyi emreden bekliyordum ama senden geldişaka maka gerçekten bulabilir miyim læ onu ?